Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Рома хихихи дуванела циганчиња,боље Лука Тони да го земевте,како ви ја шалташе одбраната мајсторски,на моменти изгледаа ко дефанзивците на ФК Кривогаштани
не кажуваме мисли, кажуваме фактиЌе си кажуваме мисли?
Не е битно само да освојуваш, битно е и како ќе ја освоиш лигата.
Он барем жали за нешто што било пред два месеци а вие уште жалите за нешто што било во минатата деценија, па никому ништо.Ovoj pa uste Prirlo go cuva na avatar, zali za starite dobri vreminja koga Juventus gubese finalinja vo LS . Ovaa sezona tesko i grupi da pominat, a za naredna i plasmanot im e doveden u prasanje.
Шала на страна, нема врска со ФФП, од друга страна бонусите имаат, пример за Дреклсери нудите 15 мил + 9 во бонуси, на три годишен договор. Тогаш, договорот на Дреклсер секоја година ќе влегува по 5 милиони во ФФП и во income statement, а доколку се исполни бонусот, годината ќе имате 5+9=14 милиони за Дреклсер во ФФП... Дали ќе го платиш кеш одма, или во наредни 15 години по еден милион, ФФП не го интересира, како што е всушност финансиското известување. Мислам дека е појасно малце.
Истото ти го пишав пред некој денКога сме кај ФФП
Cuadrado signed a four and a half year deal, and for the purposes of FFP accounting (which, for Chelsea, is the only sort of accounting that matters), when a player is purchased, the transfer fee is amortised over the life of the player's contract.
Знам зато и го постиравИстото ти го пишав пред некој ден
Не ми треба јувенташ за да ми каже дека сум во правоЗнам зато и го постирав
Да видиш дека си во право
Мрш бе, и ова мислењево за ФФП го имаш од некој Јувенташ копирано и го имаш обвинето за фалсификатНе ми треба јувенташ за да ми каже дека сум во право
Само они крадатМрш бе, и ова мислењево за ФФП го имаш од некој Јувенташ копирано и го имаш обвинето за фалсификат