Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
остај сега тие муабети,излегоа шпекулации за него ко демек од сериозни ивори и во секоја можна формација го имавте ставено,тоа ви беа филмови :D

Абе и Џексон и Кондо ги стаафме па на крај види шо бидна :Д

Ромањоли е дефанзивецот на кој сум 100% сигурен дека се фокусирани а напаѓачот е Ибра.

Е сеа дали ќе успеат двајцава да ги донесат ќе видиме.

Абе и Џексон и Кондо ги стаафме па на крај види шо бидна :Д

Ромањоли е дефанзивецот на кој сум 100% сигурен дека се фокусирани а напаѓачот е Ибра.

Е сеа дали ќе успеат двајцава да ги донесат ќе видиме.

Рома и Сабатини се многу заебани за преговори,нема да симнат ни цент од замислената цена,а таа беше околу 30 милиони мислам.Премногу пари се тоа за недокажан играч.

Ибра ако го земете ќе бидете паклени у напад,мада ако го зимате него кој кур ќе ви е Бака,осим да ја коси тревата.

Рома и Сабатини се многу заебани за преговори,нема да симнат ни цент од замислената цена,а таа беше околу 30 милиони мислам.Премногу пари се тоа за недокажан играч.

Ибра ако го земете ќе бидете паклени у напад,мада ако го зимате него кој кур ќе ви е Бака,осим да ја коси тревата.

Заебани глумат али очекувам за 25тче некаде да се согласат со оглед на тоа дека ќе ги пазарат Џеко,Салах,Адриано и уште еден од бундес забораив како се вика а немаат ништо продадено и им требаат пари.

Жервињо,Дестро,Љаич пропаднаа трансферите сеа за сеа па Галијани очекувам да ги напне неделава.

Знаеш дека Ибра ќе се повлекува назад и повеќе ќе организира игра а Бака ќе е poacher-от али има време, позитивен сум за овој трансфер али се е во рацете на ПСЖ.

Па и Дибала Јуве го платија таа цена негде дури и повеќе, а исто недокажан. Може ќе се исплати може не.Сигурно е подобар од сите други инвалиди што ни се во одбрана. Башка одлично играше Ромањоли под Миха во Самдорија. Негова лична желба е. А и во денешно време со цениве што е тешко дека за нешто помалку ќе може да се земе. Мене лично желба ми е и Глик да се земе од Торино. Лани беше мегу најдобри штопери во Италија, а и доста добро во Л.Е. се покажа.

Како иначе што ќе ни е Бака. Не може само со 1 квалитетен шпиц да играме цела сезона. Башка Миха ќе игра со двајца во напад 4-3-1-2. Така да различен профил на напаѓачи се Ибра и Бака и повеќе ќе си одговараат да играат заедно него ли Л. Адриан и Бака. Зборам во случај да дојде Ибра.

После Викендот на Мртовци, утре од 19:00 часот на АренаСпорт1 малце Европски фудбал Борусија Дортмунд - Јувентус...

сега ќе почнат муабетите за серија б

После Викендот на Мртовци, утре од 19:00 часот на АренаСпорт1 малце Европски фудбал Борусија Дортмунд - Јувентус...

сега ќе почнат муабетите за серија б
ke ima na net nekoi linkcinja da se glea?

Ај да му го честитаме роденденот на легендата...

gresko-10.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom