Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
ја ќе си ќутам овој пат, кој шо сака нека рече:pipi:

односно, само едно нешто ќе кажам, во саботата Герет Бејл му здосадило да чека ред, па фаќал врски да земе афтограм од Тоти:kafence:

А шо да прајме?..да се самоубиеме колективно или да се префрлиме сите за Милан да навиваме?..тое...станавме фанови на овој проколнат клуб и ќе навиваме додека сме живи..јбг:motorce:
Eдно не ми е јасно... Како клубов ваш станал Интернационале , а имало забрана за играње на странци и све италијани ви биле у тимот...

Eдно не ми е јасно... Како клубов ваш станал Интернационале , а имало забрана за играње на странци и све италијани ви биле у тимот...
:pos::vozbud::facepalm::cuc::bravobe::bance::ban::brlav::kezec::tapp::цицки::boksix::drk::duel::gjavol::masa::roker::shook::oeoeoe::ojeaa::popce::toe::anco::shok2::zver::zloo::yid::sakasuste::semolam::lolzz:

Клубот наш станал Интернационале у 1908ма година, пошто е основан од странци.
Забраната за ДОНЕСУВАЊЕ странци у италијанскиот фудбал е донесена во 1966та година после дебаклот на Италија на европското првенство.

Felipe Melo: "Voglio l'Inter, la mia famiglia non si trova bene in Turchia"

паметен дечко(y)

Nema sansi Imbula go kaparisaa :D
Се можам да разберам,ама навивач на Милан да не дупи за неостварени трансфери ова лето,треба или да е малоумен или апла без образ
трето - нема :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom