Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ke vidime kako ke bide bez Tevez i Pirlo ali ako pazarat moze i da nemaat problemi.

Mn spekulacii ima za Pogba i Vidal i toa moze da gi izvadi malce od kolosek ama so ogled na toa deka imaat pari pa i ne treba da se grizat mnogu.

Za godina-dve so isto tempo ako se prodolzi moze i igrachi ko Modric i kompanija povtorno da ja gledaat Italija ko primamliva destinacija.
на овој тим што го имаме фали само Верати да ни биде мотор на тимот, другото све е 10ка !

на овој тим што го имаме фали само Верати да ни биде мотор на тимот, другото све е 10ка !
Veratti ne e klasicen Pirlo ako go mislish za takov ali cenata sho ke ja bara Psg ne ocekuvajte da e ispod 50 milioni.

Duri i ako izigra use sezona-dve na visoko nivo mozda i ke tera blizu Pogba so ogled na toa deka Barca/Real ke se zainteresirani sigurno.

Bilo koj italijanski tim(od gigantive) si ja prokocka sansata dodeka igrase ovoj za Pescara a talentot na site ni bese poznat.

Обично не се замарам и не посетувам други фан пејџови, ама ова не знам како ми искочи на почетна. :pos:

milanrf.jpg

Поготово ова последното, dok drugi idu igrati u klub novcem, рече фан на Милан откако Луиз Адриано потпиша договор за плата од 3.5 милиони евра. :vozbud:
А кај нас Кондогбија и Миранда заедно ќе зимаат 5-6 милиони. :ROFLMAO:

Панче Малдини го заразил цел балкан со глупоќата.

една титула у лига на шампиони и морало до таа интервју да му праат
напатени :confused:

Fiorentina is interested in former Milan midfielder Muntari according to Di Marzio

:pos::pos:

до кое дереџе дојдовме
giphy.gif

Не бе Фиорентина се голем клуб ќе видите у ЛШ партали ќе направат, Милан се помал клуб сеа џабе им е реномето :icon_lol:

Не бе Фиорентина се голем клуб ќе видите у ЛШ партали ќе направат, Милан се тапа клуб џабе им е реномето :icon_lol:

Па реално последниве 4-5 години Фиорентина се боље клуб и од Интер и од Милан, само што на едниот клуб не им реплицираат на сите со титулите кога се десперадоси :pos::pos:

Па реално последниве 4-5 години Фиорентина се боље клуб и од Интер и од Милан, само што на едниот клуб не им реплицираат на сите со титулите кога се десперадоси :pos::pos:

Може да имаат боље резултати последниве 2-3 години али неможе и да се боље клуб од Интер и Милан. Може беа очајни миланските екипи али еве едно лето еден преоден рок и се враќаат полека.

Може да имаат боље резултати последниве 2-3 години али неможе и да се боље клуб од Интер и Милан. Може беа очајни миланските екипи али еве едно лето еден преоден рок и се враќаат полека.
Се враќаат на хартија, ќе видиме какви резултати ќе имаме. Сепак ќе треба период да се уиграат играчите.

Брат, муабетот е што навивачи на такви клубови и кога се најочајни (како Милан задњите х години) кога ќе им укаже некој што навива за тим со помалку титули/славни генерации дека неговиот тим е подобар моментално, одма се фаќаат за титулите од 65та у КПК и за тоа како некад (дур татковците не им биле родени) Милан ги тепал Фиорентина 1250-0.

Исто е и со навивачите на Реал :)

Ја цело основно и средно трпев глупи муабети од навивачи на Милан за тоа колку титули во Италија имал Интер :pos::pos: После кога ги стигна и престигна Интер со титули во Серија А, се ориентираа на ЛШ.

Недај боже да ги стигнеме во титули и во ЛШ, гарант за Серија Б ќе праат муабет.:masa:

Не бе Фиорентина се голем клуб ќе видите у ЛШ партали ќе направат, Милан се помал клуб сеа џабе им е реномето :icon_lol:
и што кажа сеа?
као Мунтари е супер појачање за нас пошто доаѓа од гигант преполн со екстра играчи кои за нас се премија?
:facepalm:

Сари тренер на Наполи, Михајлович на Интер. Кој ќе биде тренер на Фиорентина и Сампдорија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom