Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
Секогаш е напаѓан Јувентус.Aма нигде не прочитав да пишаа дека ради јувентус тимот им бил обичен просек. Никад не ни тврделе такво нешто.
Секогаш е напаѓан Јувентус.Aма нигде не прочитав да пишаа дека ради јувентус тимот им бил обичен просек. Никад не ни тврделе такво нешто.
Души напатени вие.Секогаш е напаѓан Јувентус.
Кој го нападна Јувентус во муабетиве можеш да ми појасниш?Секогаш интераши го почнуваат овај муабет, сакаат самите себеси да се убедат дека заради Јувентус "местачите" нивниот тим е обичен просек.
Досадно станвит после одреден период на замарање.Души напатени вие.
Не.Кој го нападна Јувентус во муабетиве можеш да ми појасниш?
Епа што тресеш тогаш? Јас на Мондонико му реплицирав да не глуми Нострадамус, нема врска тоа што он навива за Јувентус со мојата реплика. Може и за Данди Јунајтед да е, исто ќе му реплицирав.Досадно станвит после одреден период на замарање.
Исто како да имаш мало кученце и ко ќе цивкат на почеток ти е интересно, ама после некое време ќе ти се скурчит.[DOUBLEPOST=1435920061][/DOUBLEPOST]
Не.
@Castiel Дај не изигравај дрвен адвокат досаден си.
Исто како вас, заради Морати вашиот тим беше избацен у втора лига поради наместени резултати.Секогаш интераши го почнуваат овај муабет, сакаат самите себеси да се убедат дека заради Јувентус "местачите" нивниот тим е обичен просек.
Брат иди излези малце на сонце да ти се исуши испраниот мозок.Па никој не го напаѓа клубот само од кога јас пратам фудбал во Италија си се знае кој два тима доминираат нема потреба да се повторуваме по сто пати, пробаа нешто да направат со фарсополи ама еве им се одби од глава, реков пред доста години дека тркалцето се врти и еве се сврте и тоа за 360 степени. Неколку години на доминација со исфрлен Јувентус со казнет Милан само така можеа до титула, али ете се пак се повторува сега пак судиите им се криви за се, коа не те бива бе друже не те бива, али најлесно е, нападот е најдобра одбрана
Исто како вас, заради Морати вашиот тим беше избацен у втора лига поради наместени резултати.
Иначе, ја мислам дека за 2-3 години Јувентус ќе доживее бродолом. Иако имаат сопствен стадион, сеа нешто читам ќе има избори у Италија и тој градоначалникот што најверојатно ќе тепа у Торино е втор братучед на Морати и е голем Интериста и наводно Морати уште сега му рекол општината да им го земе стадионот на Јуве а они да играат на Олимпискиот, што значи дека приходите од стадионот ќе секнат.
Друго, еве уште од ова лето може да се осети тоа, изгубија финале ЛШ, играчите се незадоволни, Пирло си отиде одма, не се ни враќа од Америка, Тевез си избега у Аргентина а Видал и Погба ако не летово тогаш следното сигурно ќе напуштат, замени тешко дека ќе земат.
Плус екипата им е стара и истрошена, одбраната им е 300 годишна, немаат добра замена за Буфон. Нападот исто им е катастрофа.
На трансфер пазарот се губат, почнаа да преплаќаат просечни играчи, ги фаќа паника.
Ањели знае дека почнуваат да тонат и затоа ги намали давачките у Ферари и поради тоа Кими и Фетел возат тапа болиди.
Кога човек нема доволно ителект за да влезе во дебата па и каква и да е одма почнува со вреѓање, мислам оти навреди не се дозволени , така да кој и да е одговорен за темава нека реагираБрат иди излези малце на сонце да ти се исуши испраниот мозок.
И како да дебатирам со човек што живее у заблуда и верува у нешто што не постои? Ај молим те објасни ми о ти човеку со премногу иТелект.Кога човек нема доволно ителект за да влезе во дебата па и каква и да е одма почнува со вреѓање, мислам оти навреди не се дозволени , така да кој и да е одговорен за темава нека реагира
Па самиот суд докажа нема што јас да докажувам, не за џабе сега бараат компензации од сојузот, ајде терај си го филмот и не ме замарај веќе воопшто, и не мисли дека си многу паметен ако си пишал иТелкт зашто не си, нека си стои така поубаво еИ како да дебатирам со човек што живее у заблуда и верува у нешто што не постои? Ај молим те објасни ми о ти човеку со премногу иТелект.