Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу истрошени беа лацијаливе :( ...штета што дербиво им доаѓа после многу тешка утакмица со нас, штета што храбрата и со срце партија што ја пружија годинава им завршува вака, во неизвесност.

Ама ако, тврди момци се, ќе смогнат сили и после дуелот со Наполи сигурен сум дека ќе ги гледам во квал.ЛШ и секако со радо срце во групна фаза.
:cuc: :cuc: :cuc: заслуживте годинава многу повеќе момци.

Нешто ми вика оти ќе загубат наредна против Наполи. Многу среќа имаат тие гнидите. Штета ќе биде за Лацио со три порази по ред да си ја расипат сезоната, ама сега доаѓа времето да покажат дека имаат карактер.

наполитанкиве свршуваат у гаќи моментално и у недела ќе се усерат :busi:

Toa ti e, na kraj Leteckite Magarinja od Verona mnogu ke gi kostaat, im ebam toa mufljusite shugavi, prazni golovi na 1-0 utinjaa, i na kraj ke ispadne, Roma im gi korne, a debelata Korfna im ja zapecatue sudbinata za LS ... ima li poloso nesto od ova kazete mi ?
Za fan na lacio nema, roma i krofnata, lelej, ko u nekoj horor film da se.

Ke navivam za lazio posledno kolo, a i pokolj ke e utakmicata, ama mislam deka ke propadnat u zemja posle ova denes i pritisokot na grb sto ke go imaat.

Па добро, Наполи имаат притисок да победат, на Лацио му одговара реми. Имаа глупо изгубени куп бодови Лацио али се надевам и јас дека ќе дојдат бар до реми.
Иначе, уште мислам дека малце беше со главата во офсајд Мбива, ај ќе чекаме видео/слика.

Чудно уште Тоти нема избацено селфи:)

У лош момент им дојде утакмицава со Рома,изгубија во купот и беа истрошени па сеа наредно коло со Наполи играат,во случај на ист број на бодови како беше се глеаше меѓусебен дуел?

Малце се глупи муабетите со истрошеноста... Јуве скоро секоја недела играше сабота-вторник-сабота па не се жалеше. Лацио ако сака идната сезона да игра во ЛШ ќе мора да се навикне на тоа пеколно темпо, нема друго чаре.

Честитки за Рома, се надевам дека Лацио ќе извади барем бод на гостувањето во Неапол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom