Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Фиорентина кој малер се. Прво против Тотенхем, сега против Рома. Торино ќе има многу тешка задача против Зенит, а Интер мислам дека ќе отпадне од Волфсбург. Наполи треба да ги мине Динамо Москва.
Да не се паднеа со Рома, ќе кажев Фиорентина ќе отидат најдалеку. Не зборам у стил, немаа среќа Рома се јаки ќе ги тепат, туку бидејќи навивам за Рома, затоа неможам да кажам дека Фиорентина ќе оди далеку, се надевам дека мојот тим ќе пројде :)
Рома последните години лесно поминуваше со Фиорентина, било да се во форма или не, но еве оваа година ги исфрлија од Купот, па се надевам на некоја си освета ако може така да се каже :)
Тие се во форма, но доколку Рома добро завергла и влезе во ритам, не се сомневам во пласман понатаму, сепак имаме поквалитетен состав :)
да беше рома од лани истата, сто посто ќе го освоеше ова ЛЕ првенство.. Но годинава игра многу променливо и тешко дека ќе стигне далеку доколку (значи доколку) игра променливо како годинава..[DOUBLEPOST=1425078959][/DOUBLEPOST]по грешка е цитиран мондонико....

Аман бе брат.
Торино (кој ќе биде демолиран од Зенит) ќе има многу тешка задача а Интер сигурно ќе отпадне. :facepalm::pos:

Намали со хејтот, или кажи ако тролаш да знам, пошто вака ме нервираш. :D
Значи како прво немам никаков хејт спрема Интер. На скала од 1 до 10, нула ми е хејтот спрема нив. Сакаш верувај, сакаш не верувај. Да тролам, за оваа работа не. За некои други можеби да, но за ова контретно не. Торино ќе видиме колку ќе биде демолиран од Зенит. Јас се заебав и мислев дека сигурно ќе испаднат од Билбао, но тие покажаа страшен карактер. Зенит може да има и ѕвезди и што сака, но сепак си остануваат глуп тим што може да загуби од секој. Торино тактички може да ги уништи. А за дуелот Волфсбург-Интер се водам од моменталната ситуација. Вофсбург оваа година се стварно одлични, го растурија и Баерн. Оној холанѓанецов Дост е ѕверка, а и целокупниот тим им е одличен. Не им дадоа да мрднат сношти на Спортинг кој важат за солиден тим. Интер од друга страна се мачеше со факинг Селтик, можеби еден од најслабите тимови останати во Европа. Со многуте индивидуални грешки кои Интер ги прави се печен противник за германциве кој и те како знаат да искористат.

И не се нервирај толку, губиш на лепота која и онака според некои извори ја немаш многу :D

Значи како прво немам никаков хејт спрема Интер. На скала од 1 до 10, нула ми е хејтот спрема нив. Сакаш верувај, сакаш не верувај. Да тролам, за оваа работа не. За некои други можеби да, но за ова контретно не. Торино ќе видиме колку ќе биде демолиран од Зенит. Јас се заебав и мислев дека сигурно ќе испаднат од Билбао, но тие покажаа страшен карактер. Зенит може да има и ѕвезди и што сака, но сепак си остануваат глуп тим што може да загуби од секој. Торино тактички може да ги уништи. А за дуелот Волфсбург-Интер се водам од моменталната ситуација. Вофсбург оваа година се стварно одлични, го растурија и Баерн. Оној холанѓанецов Дост е ѕверка, а и целокупниот тим им е одличен. Не им дадоа да мрднат сношти на Спортинг кој важат за солиден тим. Интер од друга страна се мачеше со факинг Селтик, можеби еден од најслабите тимови останати во Европа. Со многуте индивидуални грешки кои Интер ги прави се печен противник за германциве кој и те како знаат да искористат.

И не се нервирај толку, губиш на лепота која и онака според некои извори ја немаш многу :D
Немој Македонецот да ти биде извор жити сФе. :P:D

Па јас напротив добивам впечаток дека Мондоико баш има симпатии спрема Интер,и дека после Јувентус најмногу постови му се поврзани со Интер како тим,за тренерите,играчите,играта на теренот итаканатаму..можеби делува чудно ама чоекот скоро секогаш испаѓа во право кога констатира нешто во врска со клубот и му ги почитувам неговите мислења бидејќи се што постира има логика

Иначе и јас мислам дека Волфзбург ќе ни ја дупни глата и уште одсега пикирана ми е првата утакмица 1 и т1 ,само се чека коефициентот

Ќути брат, заљубен е у Интер, не знам шо ќе праиме со детето. :angel:

Затоа ли цела ноќ се превртував во кревет, ме оговарате овде додека спијам :unsure:

AqGGoiz.jpg

Раконија story, (or како не успеав да бидам подобар во воздушен дуел со миџети)

Најјако ке биде ако Милан ги спои Бонера и Ранокија догодина :pos:
Таков штоперски бедем во фудбалскиот свет нит бил,ни ке биде! :D

Најјако ке биде ако Милан ги спои Бонера и Ранокија догодина :pos:
Таков штоперски бедем во фудбалскиот свет нит бил,ни ке биде! :D
Тамн ќе ви се ослободи место за Кампањаро и Фелипе :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom