Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Го гледам Милан и неможам да се изначудам, на што спаднал овој тим. Очај, катастрофа...на рамниште на второлигаш од некоја Балканска земја.

Го гледам Милан и неможам да се изначудам, на што спаднал овој тим. Очај, катастрофа...на рамниште на второлигаш од некоја Балканска земја.

Среќа Виола растура , се шета секоја година низ лигава ко од шала

Ајде не тропај, влезе Бокети, ќе видиш сега што е тимиште.

Јадам гомна а после ќе бидам цитиран ради Интер :busi:

Сметам дека немаше среќа Палермо минатото коло против Интер и дека тоа го докажа против Наполи. Утре очекувам сигурни и убедливи победи на Јуве и Рома.
не знам колку си информиран, али увек на ти го дај ми го си го играат Интер и Палермо.. Пред да испадне Палермо, со интер нон стоп играа 2-1 или 1-2 или многу голови паѓаа, една мислам дури 2-1 7+ ја истераа, 4-3 заврши...

Овој Мондонико повеќе го мрази Интер отколку што го сака Јуве. :pos:
Или па хуморот му е отиден у минус. :toe:
Хахаах. Одамна не го мразам Интер брат, едноставно деветото место е многу далеку :tvg:

Хахаах. Одамна не го мразам Интер брат, едноставно деветото место е многу далеку :tvg:
јас ги мразам интер и милан, ама жал ми паѓа веќе.. Им се ситев претходниве сезони, ама веќе не е интересно..

Лелеее дрва дрваааа овие Емполи. Неможат бе Милан да го победат :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom