Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Го гледам Милан и неможам да се изначудам, на што спаднал овој тим. Очај, катастрофа...на рамниште на второлигаш од некоја Балканска земја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го гледам Милан и неможам да се изначудам, на што спаднал овој тим. Очај, катастрофа...на рамниште на второлигаш од некоја Балканска земја.
Ајде не тропај, влезе Бокети, ќе видиш сега што е тимиште.Го гледам Милан и неможам да се изначудам, на што спаднал овој тим. Очај, катастрофа...на рамниште на второлигаш од некоја Балканска земја.

а играат дома и тоа против Емполи 

не знам колку си информиран, али увек на ти го дај ми го си го играат Интер и Палермо.. Пред да испадне Палермо, со интер нон стоп играа 2-1 или 1-2 или многу голови паѓаа, една мислам дури 2-1 7+ ја истераа, 4-3 заврши...Сметам дека немаше среќа Палермо минатото коло против Интер и дека тоа го докажа против Наполи. Утре очекувам сигурни и убедливи победи на Јуве и Рома.

.при водство од 1-0 у живо им даваат 1,33 коеф за 1а играат дома и тоа против Емполи
![]()

Хахаах. Одамна не го мразам Интер брат, едноставно деветото место е многу далекуОвој Мондонико повеќе го мрази Интер отколку што го сака Јуве.
Или па хуморот му е отиден у минус.![]()

јас ги мразам интер и милан, ама жал ми паѓа веќе.. Им се ситев претходниве сезони, ама веќе не е интересно..Хахаах. Одамна не го мразам Интер брат, едноставно деветото место е многу далеку![]()
при водство од 1-0 у живо им даваат 1,33 коеф за 1а играат дома и тоа против Емполи
![]()

при водство од 1-0 у живо им даваат 1,33 коеф за 1а играат дома и тоа против Емполи
![]()