Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета не свирнаа едно пеналче за Сасуоло и Берарди да се запишеше на листата на стрелци против неверојатната одбрана на Интер :noze:

Па не свирна дека спие судијата, имаше еден пенал тука, дали по стартот дали кога ја фати со рака, да сакаше можеше комотно да свирне еден.

Штета не свирнаа едно пеналче за Сасуоло и Берарди да се запишеше на листата на стрелци против неверојатната одбрана на Интер :noze:
Игра најдобриот одбранбен играч во Италија, Видиќ? :D

Па не свирна дека спие судијата, имаше еден пенал тука, дали по стартот дали кога ја фати со рака, да сакаше можеше комотно да свирне еден.
Првата ситуација беше за пенал, втората не затоа што не гледаше играчот на Интер во топката и премногу беа блиску со Сансоне чинам. Ненамерно му чукна во раката.[DOUBLEPOST=1422793512][/DOUBLEPOST]
Игра најдобриот одбранбен играч во Италија, Видиќ? :D
Во неверојатно партнерство со Ранокија :cool:

Ne e los vidic.Sea ako go sporeduvame so bonuci/barzagli normalno deka e smesen...
Озбилно не е толку лош Видич, се зафркавам јас малку заради дискусијата која се разви овде кога тој пристигна и кога направи неколку индивидуални грешки. Ама затоа Ранокија уште одамна кажував дека е тешко дрво и дека целосно е изгубен во просторот на дефанзивата. Па и капитен е од горе...

Озбилно не е толку лош Видич, се зафркавам јас малку заради дискусијата која се разви овде кога тој пристигна и кога направи неколку индивидуални грешки. Ама затоа Ранокија уште одамна кажував дека е тешко дрво и дека целосно е изгубен во просторот на дефанзивата. Па и капитен е од горе...
U momentot koga Ranokija go izbraa za kapiten,Inter kako klub i oficijalno kapitulirase!Koj mu kazal so fudbal da se zanimava,pokolenija da mu trpat!

Најбоље 10 минути. Жустро страна, ж'ти, црвени :vozbud:

На Манчини смешно му е? :icon_lol:

Колку се мртви овие Интер ја па уште ќе станував сабајле сингл да ги играм :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom