Толстој
екс Бомбастичен
![]()
Noviot avtobus od Milan![]()
NEMA SANSI DA E OVOJ VIDI GO OVOJ KAKOV E, OVA SAMO LEPENKA NA ZNAKOT E OVA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Noviot avtobus od Milan![]()
Јас мислам до реномето е, тое најбитно.
Си склучија договор со превозна компанија, трошок е стариот автобус да стои паркиран во тренинг кампотМилан го продаде тимскиот автобус за да ги намали трошковите
Milan have sold their official team bus in an effort to minimise costs, but fans have not reacted kindly on the internet.

Сепак и сам се надевам знајш колку е ниско да си го продајш тимсиот автобус ито да речиш дека е поради трошкој кој ги прави. Нема тим во светот што го има тоа направено...Си склучија договор со превозна компанија, трошок е стариот автобус да стои паркиран во тренинг кампот![]()
(или приватни забави)Медиумите тоа чекаат одма пресметки за трошкови да направат. Си имаат нова превозна компанија со поголем автобус не гледам причина зошто да не го продадат автобусот.Сепак и сам се надевам знајш колку е ниско да си го продајш тимсиот автобус ито да речиш дека е поради трошкој кој ги прави. Нема тим во светот што го има тоа направено...

Медиумите тоа чекаат одма пресметки за трошкови да направат. Си имаат нова превозна компанија со поголем автобус не гледам причина зошто да не го продадат автобусот.
И ако добро се сеќавам вие пред една година земавте нов автобус, што му направивте на стариот? Сигурно не ви остана паркиран со издишани гуми.![]()
Не ни остана ама ние земавме нов клубски автобус, a тоа дека било за трошкови го извади SKY кој тешко грешат вакви работи
.. Не знам можеби грешам ама за мене да продај клубот тимскиот авботус е најниско нив. Замисли дури бреша има автобус нивниДа останеш без тимски автобус е најниско ниво, а да си најдеш компанија што ќе те вози и рекламира е друго. Направивте дека до толку немаат 150.000 евра за да си купат нов автобус.Не ни остана ама ние земавме нов клубски автобус, a тоа дека било за трошкови го извади SKY кој тешко грешат вакви работи
.. Не знам можеби грешам ама за мене да продај клубот тимскиот авботус е најниско нив. Замисли дури бреша има автобус нивни