Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Цветко дал гол!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Колку ми е жал за Парма , толку потенцијал,толку одлична екипа со квалитетни играчи и да ти прими гол од Емполи после ајде да речеме подобра игра од нив ... Смена на тренеров или пропаст и потоп .... Ристе изигра добро ,се гледа дека е за врвен дострел ... :)

Дајте нови деца овие не ги бива.. :facepalm: :tapp:

Парма мислам дека имаат финансиски проблеми, не е само играта проблем.

Да беа парите проблем ,немаше до тоа ниско ниво сега да се ... Екипата како да е благословена да прима голови,очајни се . Имаат добри играчи во напад ,средина,одбрана,голман ... Но да си на последно место во табела, најмногу примени гола во лигата , по 4 примени на натпревар, а сето тоа во ера на водство на новиот тренер .... Се ми упатува , смени го Донадони .... мизерија се ... :place:

Вори ај не трескај, па лани Донадони го донесе до 6то место.

Тоа е им забранија Европа да играат и сега како пички ќе испаѓаат од лига, плус тој дебелиот газда веќе нема да улага у Парма и најверојатно ќе ја продаде екипата.

Извини , погрешив со податокот ,сега видов .....Но дестабилизација да ти предизвика до тој степен во екипата и вака лошо да играат ,па Кајлари смени ја управа и не се толку лоши ..... очигледно е дека им треба промена ....

Извини , погрешив со податокот ,сега видов .....Но дестабилизација да ти предизвика до тој степен во екипата и вака лошо да играат ,па Кајлари смени ја управа и не се толку лоши ..... очигледно е дека им треба промена ....
Епа тоа е проклетството на малите екипи, една сезона ќе им се погоди како лани, ќе напраат некој успех, ќе се пласираат во Европа, и пошто последен пат коа играле таму било во минатиот век, не ни плаќале даноци, немале ни лиценци за играње Европа, ги казнија и сеа као за инат ќе испаднат од лига, не им се игра фудбал, цел свет е против нив. Мрш!

Pusta Parma so ja snajde ...Ekipa kako Empoli so onoj Maccarone koj 2001 bil vo top forma da se majtapi so nea ...

Остајте вие Парма, гледајте Наполи што прават. Џабе што ги победија Рома кога изгубија бодови од Каљари, Палермо, Киево и слични.

Како беше дербиво? Очобол или добро беше за гледање, да знам што сум пропуштил:D

Како беше дербиво? Очобол или добро беше за гледање, да знам што сум пропуштил:D
Јас како неутрален( навивав за нерешено ) ќе ти кажам дека беше далеку од очобол.. имаше жар желба за голови.. сепак толку им е капацитетот , ел шарави бе дете шо промаши :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom