џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.480
- Поени од реакции
- 25.481
Го јадел Милан, а нерешено завршиМногу ми е мерак Милан го јаде на свој терен.
Seoski Viola.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го јадел Милан, а нерешено завршиМногу ми е мерак Милан го јаде на свој терен.
Seoski Viola.Никогаш не сум имал нешто против Фиорентина како тим, но тоа што лани кога го победија Јуве 4-2 направија официјална маица со резултатот и стрелците ми покажа всушност колку напатени души се. За една победа(и тоа во првенството, најобично коло) да направиш како клуб маица треба стварно удрен во главата да си.Овие 2 и пол навивачи на Виола излегуваат ко глувци од дупка после бод против најслабиот Милан во последниве 30 години. Мада треба да ги разбере човек, за клуб ко Фиорентина ова е резултат кој се запишува во клупската историја.
или навивач на ФиорентинаНикогаш не сум имал нешто против Фиорентина како тим, но тоа што лани кога го победија Јуве 4-2 направија официјална маица со резултатот и стрелците ми покажа всушност колку напатени души се. За една победа(и тоа во првенството, најобично коло) да направиш како клуб маица треба стварно удрен во главата да си.

види,тоа е дело на поедини вжештени глави,не значи дека сите свршуваме на таа победа,сме купиле таква маица и дека сме отидени у курац со паметот,мене лично ми се напрае кеиф што тепавме ради курчењето на Тевез и Погба после головитеНикогаш не сум имал нешто против Фиорентина како тим, но тоа што лани кога го победија Јуве 4-2 направија официјална маица со резултатот и стрелците ми покажа всушност колку напатени души се. За една победа(и тоа во првенството, најобично коло) да направиш како клуб маица треба стварно удрен во главата да си.
Среќа па вие не ги провоциравте со радувањата ала Батистута.Никогаш не сум имал нешто против Фиорентина како тим, но тоа што лани кога го победија Јуве 4-2 направија официјална маица со резултатот и стрелците ми покажа всушност колку напатени души се. За една победа(и тоа во првенството, најобично коло) да направиш како клуб маица треба стварно удрен во главата да си.

.