Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие 2 и пол навивачи на Виола излегуваат ко глувци од дупка после бод против најслабиот Милан во последниве 30 години. Мада треба да ги разбере човек, за клуб ко Фиорентина ова е резултат кој се запишува во клупската историја.

Овие 2 и пол навивачи на Виола излегуваат ко глувци од дупка после бод против најслабиот Милан во последниве 30 години. Мада треба да ги разбере човек, за клуб ко Фиорентина ова е резултат кој се запишува во клупската историја.
Никогаш не сум имал нешто против Фиорентина како тим, но тоа што лани кога го победија Јуве 4-2 направија официјална маица со резултатот и стрелците ми покажа всушност колку напатени души се. За една победа(и тоа во првенството, најобично коло) да направиш како клуб маица треба стварно удрен во главата да си.

Никогаш не сум имал нешто против Фиорентина како тим, но тоа што лани кога го победија Јуве 4-2 направија официјална маица со резултатот и стрелците ми покажа всушност колку напатени души се. За една победа(и тоа во првенството, најобично коло) да направиш како клуб маица треба стварно удрен во главата да си.
или навивач на Фиорентина :D

види,тоа е дело на поедини вжештени глави,не значи дека сите свршуваме на таа победа,сме купиле таква маица и дека сме отидени у курац со паметот,мене лично ми се напрае кеиф што тепавме ради курчењето на Тевез и Погба после головите
и иако Јувентус се најомразен клуб (не ривал) на Виола за мене тоа нема врска и не значи дека ќе ги мразам (башка и несмеам) и никакво глупирање на поединци неможе да го смени тоа

Juve najvekje ve napizdi koa vi go simna Berbatov od avion :D

Ali srekja od Wizz Air karti ste zemale pa eFtino ste pominale :icon_lol::icon_lol:

Среќа па вие не ги провоциравте со радувањата ала Батистута.
Ви го натегнаа најмерачки.

Најпродуктивни младински школи

YouthSystems.png

Empoli :O

На Фиорентина најомразен ривал е Јуве имат ривалство со сите екипи а се пријатели со Торино.Омразата кон Јуве им е толку голема што се спријателија со Ливерпул омразен од сите италијанци.
А за Рома на нас природно сите ни се непријатели затоа што сме сами против сите :D.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom