- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.921
Од возбуда за освоениот бод заборавил дека лани во Фиренца ги плеснавме. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дај бе не го замарајтеОд возбуда за освоениот бод заборавил дека лани во Фиренца ги плеснавме.![]()
Поздрав до штабот на Милан...4та сезона по ред неможат 3 бода да земат против Фиорентина, 1 реми и 3 наши победи.Многу ми е мерак Милан го јаде на свој терен. Поздрав ај чао и не ме замарајте
... Најумрен фудбал во цела лига играат токму овие. Не се знае кој пие, а кој плаќа. Мислам дека заржаниов нема да го дочека летото на клупата на Интер.Рече човекот чиј тим денеска освои три бода со очаен пенал и црвен.И најместач
Поима немам, нит ги гледав нит видов дали било пенал и дали бил оправдан црвениот. Ги бојкотирам ради Мацари.Рече човекот чиј тим денеска освои три бода со очаен пенал и црвен.
И што е најинтересно никој не рече ништо.
I u milano be lani zabrae da spomnes, totalna dominacija, topka nemozevme da vi zememe, galijani cel radosen do kraj ja izgleda utakmicata, cak I ognomet imase posle toa...Од возбуда за освоениот бод заборавил дека лани во Фиренца ги плеснавме.![]()

Fiorentina so site ima rivalstvoВака така Фиорентина си створи ривалство со Милан![]()