JUVE_Ultras
Ragazzo della piazza
- Член од
- 22 септември 2010
- Мислења
- 2.451
- Поени од реакции
- 3.968
А Јувентус го казнија нешто...?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А Јувентус го казнија нешто...?![]()
..oh wait.А Јувентус го казнија нешто...?![]()
Обична судиска грешка па и ти,се дешава.А и 3-0 завршил мечот ќе ти кажат Романистиве,така да не се рачуна дека им свирнал ваков идентичен пенал,како овој на Погба.![]()
Џупска работа..oh wait.
Не знам кој е поголем аутист дали овие трол фудбал или ти.![]()
Џупска работа..oh wait.
![]()
![]()
Ако ти знаеш што значи ова ја глава сечам.Не знам кој е поголем аутист дали овие трол фудбал или ти.
Вујко му бил ТавекиоМене не ми е едно јасно - Поготово за судијава Роки прашувам како може уште да суди во Серија А кога е 250 пати суспендиран за лошо судење ПРОТИВ Интер и 250 пати суспендиран за ЛОШО судење против екипи што играле со ЈУВЕ меѓу другото .....
Онака, само од 2010 па навака може да се набројат бар 5 дерби средби што Роки директно ги усрал.

Роки нема да ви суди до крај на сезона. [emoji1]
[DOUBLEPOST=1412793662][/DOUBLEPOST]
не боли кур

Се однесува за вас бе торкоБанти
Дамати
Гуида
Маса
Мацолени
Орсато
Рицоли
Валери
Таљавенто... Кој го паси Роки[DOUBLEPOST=1412793662][/DOUBLEPOST]
Затоа 20+ страни беа испишани за помалку од 24 часа... дека ве болело кур за натпреварот и судењето![]()

Побарај си, ете го гугл, еспн, трансфермаркт итн. Патем можеш да си ги видиш и резултатите на натпреварите меѓу Јуве и Рома изминатите 3-4 (а зошто да не и 10-20-30) години, и да видиш кој има повеќе победи меѓу двата тима, каква сакаш статистика, но да не се шири темата, пеналите беа тема на разговор.А има ли за офсајди колку гола чисти биле поништени на другите екипи и.т.н. Ко слеп за стап сте прзинајте судијата помогна ние не сме криви не боли кур се гледаме во Купот и лигата пак и готова е приказната.Вака само се бламирате
![]()
Џупска работа..oh wait.
![]()
![]()