Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај да видам :coffee:

Ме мрзи да барам.[DOUBLEPOST=1409686958][/DOUBLEPOST]
Ај да видам :coffee:

Ај да не речиш вака-така.
1507565_651339588242151_1858754162_n.jpg

Ме мрзи да барам.[DOUBLEPOST=1409686958][/DOUBLEPOST]

Ај да не речиш вака-така.
1507565_651339588242151_1858754162_n.jpg

Tuka stanuva zbor za fotosop, vakvi sliki imase i od ronaldo vo milan, bejl i red drugi zvezdi so koi ne povrzuvale niz vremeto.

Na nasite sliki rabotata e drugo, tamu dresovite se prodavaat na nekoi pazari niz Milano :)

Tuka stanuva zbor za fotosop, vakvi sliki imase i od ronaldo vo milan, bejl i red drugi zvezdi so koi ne povrzuvale niz vremeto.

Na nasite sliki rabotata e drugo, tamu dresovite se prodavaat na nekoi pazari niz Milano :)[/quote

Гарант продавале и од овие, ама бидејќи се работи за ѕверој дресовите се продале како алва. За жал нема да можам да најдам ништо. Евентуално кога ќе одам на пролет во Милано на зелени трг ако има нешто на лагер ќе сликам :)

Величенствениот светец Ливаја не беше толку споменуван колку шо е овај Бонавентура..па и уште дерби ќе решел:pos:

Чим Скелото има дадено гол во дербито, зошто тоа да не го направи и Бонавентура :-D

Е сега убаво кажа Пупоне, се зависи во која мрежа ќе заврши топката :')

зошто мислам дека фановите на рома на форумов се еден ист човек со повеќе јузери? :cautious:
па нема никаква логика, у цела југоисточна европа нема 6-7 фанови на рома како на форумов :oops:

Браво бе тапата ни ја дупнал ...тој дали ќе заигра некогаш не па гол да дај

@Џонтра Волта :mad:[DOUBLEPOST=1409697993][/DOUBLEPOST]
Чим Скелото има дадено гол во дербито, зошто тоа да не го направи и Бонавентура :-D

Е сега убаво кажа Пупоне, се зависи во која мрежа ќе заврши топката :')

И ајварот :D

На толкава дискусија наредно очекувам некој да му посвети пост на википедија за Добраавантура, ко што имаше за Кире Неподвижниот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom