Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Па гледам си ја избришал како да те фати страв. [emoji12] Е јас не ја бришам.
Не бре ме фати страв, поинтересно мие ова со Буфон и лече :D
Неќам да крадам spotlight :D[DOUBLEPOST=1436953226][/DOUBLEPOST]Samdoria’s latest financial statements show former President Edoardo Garrone invested over €60m in the club.

Последно уредено:
Report: Bologna sign Quintero
Bologna have reportedly completed the signing of Colombian international Juan Fernando Quintero from Porto.

According to Sky, the 22-year-old has agreed to join the newly-promoted Rossoblu on a €1m season-long loan, with the option of making the move permanent for a fee of €15m. Only final details are still to be resolved.

Ќе си пукам в колено o_O играчов го ценам мн и го сакав во Јуве....

Bologna have reportedly completed the signing of Colombian international Juan Fernando Quintero from Porto.

According to Sky, the 22-year-old has agreed to join the newly-promoted Rossoblu on a €1m season-long loan, with the option of making the move permanent for a fee of €15m. Only final details are still to be resolved.

Не си пукај у колено, молим те :semolam::semolam:

Видал у Баерн а?
Тоа е тоа, вештачка екипа склопена со сила да игра финале ЛШ со надеж дека ќе освои, арно ама налета на класа екипа пред себе, изгубија и сега се распаѓаат полека, прво Пирло па Тевез еве сега и Видал а најверојатно и Погба.
Тоа е тоа, знаев дека вака ќе испадне.

хахахха :D добар виц

инаку и мене тоа ми текна кога видов дека видал наводно ги договорил личните услови со баерн
како што се распродаваат јувентус пирло тевез па видал ако го дадат и погба некој ако успее да му го земе ќе биде многу лошо за нив
колку пари и да имаат и колку и да заработат од погба и видал тешко се наоѓаат такви играчи и тешко е кога така компониран среден ред ќе се растури за брзо време

Многу е во еден трансфер период да изгубат тројца најважни играчи. Ама што е најважно Таљавенто и Роки нема да ги продадат. :P

вечен талент..добар само за на менаџер.

инаку Џонатан тренира со Партизан :D новиов Маикон :D

Sto vaka ne ve gledam srekjni sto Tevez, Pirlo, Vidal, si zaminuvat od Juventus, pa da slavite od sega tituli poshto samo fanovi na Milan,Inter,Roma,Napoli od Juli slavat tituli :D ( ova konstatacija za poslednite godini sto se slucija nastanite ) pa i kako zavrsija posle vo Maj, ma kakov Maj, od Januari JUVE zavrsese rabota :D

Видал у Баерн а?
Тоа е тоа, вештачка екипа склопена со сила да игра финале ЛШ со надеж дека ќе освои, арно ама налета на класа екипа пред себе, изгубија и сега се распаѓаат полека, прво Пирло па Тевез еве сега и Видал а најверојатно и Погба.
И сега градоначалникот е следен на Торино ќе го замената со интеристата :o

Дај бе дрес од интер не си играј играчки, дај со време :D

Видал у Баерн а?
зш вештачка? играчиве што заминаа не играа само 1 сезона па да речеш вештачка екипа направивме...

Видал у Баерн а?
Џонтра скриј се бе, 8мо место завршивте. Боже сачувај...

Па добро, барем париве од овие трансфери нема да одат на намалување на долгови, туку на нови засилувања, за разлика од други екипи во оваа лига...

:kafence:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom