Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Премногу истрошени беа лацијаливе :( ...штета што дербиво им доаѓа после многу тешка утакмица со нас, штета што храбрата и со срце партија што ја пружија годинава им завршува вака, во неизвесност.

Ама ако, тврди момци се, ќе смогнат сили и после дуелот со Наполи сигурен сум дека ќе ги гледам во квал.ЛШ и секако со радо срце во групна фаза.
:cuc: :cuc: :cuc: заслуживте годинава многу повеќе момци.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Нешто ми вика оти ќе загубат наредна против Наполи. Многу среќа имаат тие гнидите. Штета ќе биде за Лацио со три порази по ред да си ја расипат сезоната, ама сега доаѓа времето да покажат дека имаат карактер.

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
наполитанкиве свршуваат у гаќи моментално и у недела ќе се усерат :busi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.003
Toa ti e, na kraj Leteckite Magarinja od Verona mnogu ke gi kostaat, im ebam toa mufljusite shugavi, prazni golovi na 1-0 utinjaa, i na kraj ke ispadne, Roma im gi korne, a debelata Korfna im ja zapecatue sudbinata za LS ... ima li poloso nesto od ova kazete mi ?
Za fan na lacio nema, roma i krofnata, lelej, ko u nekoj horor film da se.

Ke navivam za lazio posledno kolo, a i pokolj ke e utakmicata, ama mislam deka ke propadnat u zemja posle ova denes i pritisokot na grb sto ke go imaat.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Па добро, Наполи имаат притисок да победат, на Лацио му одговара реми. Имаа глупо изгубени куп бодови Лацио али се надевам и јас дека ќе дојдат бар до реми.
Иначе, уште мислам дека малце беше со главата во офсајд Мбива, ај ќе чекаме видео/слика.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Чудно уште Тоти нема избацено селфи:)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
У лош момент им дојде утакмицава со Рома,изгубија во купот и беа истрошени па сеа наредно коло со Наполи играат,во случај на ист број на бодови како беше се глеаше меѓусебен дуел?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.658
Малце се глупи муабетите со истрошеноста... Јуве скоро секоја недела играше сабота-вторник-сабота па не се жалеше. Лацио ако сака идната сезона да игра во ЛШ ќе мора да се навикне на тоа пеколно темпо, нема друго чаре.

Честитки за Рома, се надевам дека Лацио ќе извади барем бод на гостувањето во Неапол

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас се надевам дека Лацио нема да оди во ЛШ,за да го купат нашите Андерсон и да го упропастиме ..и пак Лацио ќе се пред нас на табелата:busi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom