Милан годинава освои ТИМ ТрофејоKaj e marli da ni kaze koj e pobeden - Milan ili Inter ?![]()
http://www.forbes.com/sites/afontevecchia/2013/10/15/inter-milan-sells-70-stake-to-indonesias-erick-thohir-at-480m-valuation/Колку проценти купи Тохир од Интер? И за колку пари?
Дај бе стаете го виолинчето нс КарлитосОд моб сум ја[DOUBLEPOST=1430336731][/DOUBLEPOST]И у фан клу б Рома залепете им го
![]()
Фала на реклама.
Го прашуваат што мисли за прославата на голот , дали е инспирирана од неговиот потег.Руди вика "Прашајте го Тевез , само тој може да каже што му значи тој потег" .Дај преведете што вика Гарсија за Тевез![]()
Ништо не вика тоа е муабетот. Новинарот го праша дали мисли оти Тевез се инспирирал од него за прославата, Гарсија прво рече дека не видел и не знае. Одма после тоа кога ја дадоа прославата гледаш дека за момент рече "forse mi..." и заќути неколку секунди. После молкот рече дека Тевез го направил тоа и него треба да го прашаат за да им објасни.Дај преведете што вика Гарсија за Тевез![]()
Forese miiii... si кажа , значи потврди на некој начин , ама не кажа директноНишто не вика тоа е муабетот. Новинарот го праша дали мисли оти Тевез се инспирирал од него за прославата, Гарсија прво рече дека не видел и не знае. Одма после тоа кога ја дадоа прославата гледаш дека за момент рече "forse mi..." и заќути неколку секунди. После молкот рече дека Тевез го направил тоа и него треба да го прашаат за да им објасни.
Инаку тоа "forse mi..." се користи на почеток од реченица кога сака да се каже "можеби сакал ", "можеби има намера" или слично. Според мене сакаше да каже дека го копира ама замолкна на време сигурно да не предизвика дополнителни реакции.