Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Гратиси делат играчиве на Јувентус на овие на Фиорентина.

Bravo za ultrasite na Milan. (y)

11150722_10152736466250936_7572598013693204360_n.jpg
21734_681475231981573_484411523895600861_n.jpg

:icon_lol:

Пуштете хајлатјтс видете какви и колку одбрани имаше Диего Лопез вечерва. Сериозно, ама најсериозно да не беше он комотно можеа да примат повеќе од 7 гола на факинг Сан Сиро. :sick:

Јуве стана сигурно прв и одма почнаа пеналите против за билдање статистика, да не изгледа многу лошо односот на за и против досудени пенали.

:icon_lol:

Дај преведете што вика Гарсија за Тевез :)
Го прашуваат што мисли за прославата на голот , дали е инспирирана од неговиот потег.Руди вика "Прашајте го Тевез , само тој може да каже што му значи тој потег" .

11193441_736645259766142_3599573718884924781_n.jpg

Последно уредено:
Дај преведете што вика Гарсија за Тевез :)
Ништо не вика тоа е муабетот. Новинарот го праша дали мисли оти Тевез се инспирирал од него за прославата, Гарсија прво рече дека не видел и не знае. Одма после тоа кога ја дадоа прославата гледаш дека за момент рече "forse mi..." и заќути неколку секунди. После молкот рече дека Тевез го направил тоа и него треба да го прашаат за да им објасни.

Инаку тоа "forse mi..." се користи на почеток од реченица кога сака да се каже "можеби сакал ", "можеби има намера" или слично. Според мене сакаше да каже дека го копира ама замолкна на време сигурно да не предизвика дополнителни реакции.

Ништо не вика тоа е муабетот. Новинарот го праша дали мисли оти Тевез се инспирирал од него за прославата, Гарсија прво рече дека не видел и не знае. Одма после тоа кога ја дадоа прославата гледаш дека за момент рече "forse mi..." и заќути неколку секунди. После молкот рече дека Тевез го направил тоа и него треба да го прашаат за да им објасни.

Инаку тоа "forse mi..." се користи на почеток од реченица кога сака да се каже "можеби сакал ", "можеби има намера" или слично. Според мене сакаше да каже дека го копира ама замолкна на време сигурно да не предизвика дополнителни реакции.
Forese miiii... si кажа , значи потврди на некој начин , ама не кажа директно :D

едно време овој моментален Милан беше појак од овој моментален Интер хихихи

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom