Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
хах!! пола од овие што гласале за батистута во дубаче биле во 70% од неговата кариера, виделе само голови на јутуб, другите 30 посто се за интер и јуве.... душичиња златни. :D
Ако ти си копиљ и првпат за Батистута си чул у Кад порастем бичу кенгур, ние другите сме го гледале у живо како решетал, и заради тоа сме гласале за него...душиче златно :D

Овде имало ептен боси... Се споредува ли Габриел Батистута, кој е во најдобрите десет напаѓачи на сериа а со леви сметала.

Ако ти си копиљ и првпат за Батистута си чул у Кад порастем бичу кенгур, ние другите сме го гледале у живо како решетал, и заради тоа сме гласале за него...душиче златно :D

финио е што сакаш да се протнеш како постар и као да ме стаиш у ред, ама од авион се гледа дека имаш 21 година. и у живо само Кајмаковски си го гледал, а од Батистута, заедно со грото гласачи овде имате само клипови на јутуб гледано.

финио е што сакаш да се протнеш како постар и као да ме стаиш у ред, ама од авион се гледа дека имаш 21 година. и у живо само Кајмаковски си го гледал, а од Батистута, заедно со грото гласачи овде имате само клипови на јутуб гледано.

а ти стари колку си?:D

Оној Земан кој антиталент од тренер е, не е можно. Игра апсолутно офанзивен фудбал кој во Италија се докажа дека тешко функционира, посебно на долг рок и тој пак по свое си тераше. Џабе 1-4 победа нагости кај Интер, кога клучните натпревари за опстанок се губат со таквата игра.

А кога ќе ми текне фановиве на Рома како се крстеа у него:pos::pos::pos:.Плус играл ултра офанзивен фудбал дај 3 прими 4:aplauz:

10422327_10152665610466925_7475858470773687596_n.jpg

:tvg:

Најлошиот тим на полусезоната во Серија А

Антонио Миранте (Парма)
Даниеле Бонера (Милан)
Раул Албиол (Наполи)
Немања Видиќ (Интер)
Ешли Кол (Рома)
Франческо Лоди (Парма)
Јан М‘Вила (Интер)
Марек Хамшик (Наполи)
Хуан Мануел Итурбе (Рома)
Фернандо Торес (Милан)
Родриго Паласио (Интер)

Итурбе во најлошите...?:eek: А Верона летово ни бараа 27 милиони за него, ама Марота е паметен човек :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom