Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Pretsedatelite na klubovite vo Italija me motiviraat da go pratam prvenstvoto :tvg:
Не сум запознаен многу со претседателите на екипите од Серија Б, има некој интересен што би издвоил?:tvg:

http://www.tribalfootball.com/artic...-superkid-joaquin-correa-4053545#.VJC6jCvF9YE

алал нека му е на сампдорија навистина добро тимче прават
еве и многу јаки тимови биле заинтересирани за кореа али отишол во сампдорија тоа ме радува :)
башка и таљаните знаат вакви трансфери да направат
наполи
палермо
лацио
џенова

дури и од тие послабите екипи како
рома
фиорентина
прават вакви трансфери
Бре бре, го мавнале со хартиена чашка по рака, што ќе било ако му ја скршиле раката. :tvg:

Дида бакља у тил испи па никому ништо. :toe:

Тоа ти е Рома, веќе видено, мислеа дека ќе газат сезонава, арно ама ги испердашија у ЛШ а и у лигава се онака, мех, за една класа послаби од лани.. па сеа ќе џафкаат, ќе ги казнуваат пошто се курац фактор у лигата, и од следната сезона се знае, распад систем под дифолт.

Не знам само што мислеа со старците и просеците што ги донесоа.
Дури ни у оваква тиња лига нема да освојат титула. :kuracc:
овој пост навистина ми се допаѓа

Ма каква мафијашка фаца, доволно е само тренерки да облече и седне на улица, ќе се наполни бајаги со пари од милостиња... чунки прав питач е :ROFLMAO:

Иначе мислам дека Ферреро фамилијава се најбогати во Италија и симпатизери на Јуве:cool:
па добро нели цела италија навиваше за јувентус :цицки:
Не сум запознаен многу со претседателите на екипите од Серија Б, има некој интересен што би издвоил?:tvg:
недавно фамилијата ањели беа многу интересни :kezec:

Последно уредено:
Да. И сеуште навива :icon_lol:
Симпатизер и навивач има разлика :lut:

Образложи повеќе ако случајно не го сфатив тролот во тебе :цицки:

На овој Фереро развртете му само некое интервји или некои од изјавите , легендарни му се .
Доби и тој казна од федерацијата за изјавите шо ги имаше за Тохир пред месец време.

Да. И сеуште навива :icon_lol:
Симпатизер и навивач има разлика :lut:

Образложи повеќе ако случајно не го сфатив тролот во тебе :цицки:
ти мики сигурно си навијач некој, ултрас фазону
иди си таму на трибина со тие дечињата таму навивајте си мавај си со камења плукај пцуј
а не тука да објаснуваш дали навијач бил тој што идел на трибина
фан бил тој што грицкал семки
а симпатизер бил тој што е од друга земја или друг град и нема баш некоја допирна точка со тимот кој го симпатизира[DOUBLEPOST=1418782490][/DOUBLEPOST]
На овој Фереро развртете му само некое интервји или некои од изјавите , легендарни му се .
Доби и тој казна од федерацијата за изјавите шо ги имаше за Тохир пред месец време.
а што поточно изјавил за тохир? (ме мрзи да гуглам :cautious:)[DOUBLEPOST=1418812987][/DOUBLEPOST]http://www.sportskeeda.com/football...er-year-award-7-juventus-players-team-2013-14
ова е многу чудна награда, многу многу
е сеа има и можност да грешам јас и пирло да бил многу подобар и постандарден од погба и од видал :blablab:

ова мене ми мириса на времето кога го форсираа канаваро за италија за да го престигне малдини во настапи а кутриот далеку беше од фудбалер играше у јувентус и бонера и co. се тешеа со него :sramezliv: :jajce:

Последно уредено:
Сампдориа платиле 8 мил. евра за аргентински талент од Естудиантес. Зарем имаат тие пари или и вас ве изненадува тоа?
Сампдориа пред 2 год почнаја нов проект по пример на Атлетико, Газдата нивни вети и троши голем дел од своето богстство да го вложи, преговараја со Бенитез кпј беше многу блиску до потпис и сам изјави дека сампдориа има одличен план и проект на ниво со големите клубови/амбициозни клубови, но сампдориа реши дека бенитез не е за тој проект и е недоволно амбициозен, и трансфер целите му биле незадоволителни. Го зедоја Ферара ако не се лажам и му се сјњба цела сезона, после камџи кладоја за Михајлович и него го привлекоја со проектот. Имаат пари Сампдориа плус направија профит со Икарди и ред рр играчи.

Последно уредено:
Газдата на Сампдорија Фереро е филмски продуцент, не е оној Фереро (најбогатиот италијанец) кој се занимава со кондиторски производи.

Не сум сигурен дали бе заебаваш за Јуве во Серија Б или заради тоа што реков "претседателите во Италија" а не во Серија А :unsure:

:lolzz:
Bypef9_IcAARG9N.png
ScaredBlkKid.gif

:icon_mrgr:

Изигравање шериф и тоа пред очите на судијата,не знам само како помина без опомена ова.Ако добро глеам на гифов,прво плукна накај него,а после и го шутна :toe:
SilkyZealousAltiplanochinchillamouse.gif

иди си таму на трибина со тие дечињата таму навивајте си мавај си со камења плукај пцуј
а симпатизер бил тој што е од друга земја или друг град и нема баш некоја допирна точка со тимот кој го симпатизира

:blablab: Ќе ме стаиш на игнор или јас да те ставам, зошто стварно не ти го разбирам штосов :)

И гледај да не ми реплицираш, не планирам понатамошна дискусија.

Последно уредено:
а симпатизер бил тој што е од друга земја или друг град и нема баш некоја допирна точка со тимот кој го симпатизира[DOUBLEPOST=1418782490][/DOUBLEPOST]
а што поточно изјавил за тохир? (ме мрзи да гуглам :cautious:)[DOUBLEPOST=1418812987][/DOUBLEPOST]http://www.sportskeeda.com/football...er-year-award-7-juventus-players-team-2013-14
ова е многу чудна награда, многу многу
е сеа има и можност да грешам јас и пирло да бил многу подобар и постандарден од погба и од видал :blablab:

ова мене ми мириса на времето кога го форсираа канаваро за италија за да го престигне малдини во настапи а кутриот далеку беше од фудбалер играше у јувентус и бонера и co. се тешеа со него :sramezliv: :jajce:
Имаше некоја изјава не знам што точно во која Тохир го нарекува "филипино". Што сакаше да каже само он знае, во стил азијативе сите исто му изгледаат, дисреспект и дрскост до плафон.

Ако добро глеам на гифов,прво плукна накај него,а после и го шутна :toe:

После и со нож го закачи. [emoji1]

Бертолачи е роден во Рим, играше за примаверата на Рома, секогаш изјавува дека сака да се врати. Со Флоренци се најдобри другари, пред утакмицата имаа заедничко интервју за ДиМарцио во кое Бертолачи изјави дека Тоти му е идол.

http://gianlucadimarzio.com/genoa/g...nzi-ale-somiglia-a-fabregas-andrea-a-seedorf/

http://romapress.us/?p=8228

ScaredBlkKid.gif

:icon_mrgr:

Изигравање шериф и тоа пред очите на судијата,не знам само како помина без опомена ова.Ако добро глеам на гифов,прво плукна накај него,а после и го шутна :toe:
SilkyZealousAltiplanochinchillamouse.gif

Си може бе, шериф е !! Само тој има право да ги тепа фудбалерите и да поминува без казни, јасно? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom