Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум запознаен многу со претседателите на екипите од Серија Б, има некој интересен што би издвоил?Pretsedatelite na klubovite vo Italija me motiviraat da go pratam prvenstvoto![]()

овој пост навистина ми се допаѓаБре бре, го мавнале со хартиена чашка по рака, што ќе било ако му ја скршиле раката.
Дида бакља у тил испи па никому ништо.
Тоа ти е Рома, веќе видено, мислеа дека ќе газат сезонава, арно ама ги испердашија у ЛШ а и у лигава се онака, мех, за една класа послаби од лани.. па сеа ќе џафкаат, ќе ги казнуваат пошто се курац фактор у лигата, и од следната сезона се знае, распад систем под дифолт.
Не знам само што мислеа со старците и просеците што ги донесоа.
Дури ни у оваква тиња лига нема да освојат титула.![]()
па добро нели цела италија навиваше за јувентусМа каква мафијашка фаца, доволно е само тренерки да облече и седне на улица, ќе се наполни бајаги со пари од милостиња... чунки прав питач е
Иначе мислам дека Ферреро фамилијава се најбогати во Италија и симпатизери на Јуве![]()

недавно фамилијата ањели беа многу интересниНе сум запознаен многу со претседателите на екипите од Серија Б, има некој интересен што би издвоил?![]()

ти мики сигурно си навијач некој, ултрас фазонуДа. И сеуште навива
Симпатизер и навивач има разлика
Образложи повеќе ако случајно не го сфатив тролот во тебе![]()
а што поточно изјавил за тохир? (ме мрзи да гугламНа овој Фереро развртете му само некое интервји или некои од изјавите , легендарни му се .
Доби и тој казна од федерацијата за изјавите шо ги имаше за Тохир пред месец време.
)[DOUBLEPOST=1418812987][/DOUBLEPOST]http://www.sportskeeda.com/football...er-year-award-7-juventus-players-team-2013-14 

Сампдориа пред 2 год почнаја нов проект по пример на Атлетико, Газдата нивни вети и троши голем дел од своето богстство да го вложи, преговараја со Бенитез кпј беше многу блиску до потпис и сам изјави дека сампдориа има одличен план и проект на ниво со големите клубови/амбициозни клубови, но сампдориа реши дека бенитез не е за тој проект и е недоволно амбициозен, и трансфер целите му биле незадоволителни. Го зедоја Ферара ако не се лажам и му се сјњба цела сезона, после камџи кладоја за Михајлович и него го привлекоја со проектот. Имаат пари Сампдориа плус направија профит со Икарди и ред рр играчи.Сампдориа платиле 8 мил. евра за аргентински талент од Естудиантес. Зарем имаат тие пари или и вас ве изненадува тоа?
Не сум сигурен дали бе заебаваш за Јуве во Серија Б или заради тоа што реков "претседателите во Италија" а не во Серија АНе сум запознаен многу со претседателите на екипите од Серија Б, има некој интересен што би издвоил?![]()

ти мики сигурно си навијач некој, ултрас фазону
иди си таму на трибина со тие дечињата таму навивајте си мавај си со камења плукај пцуј
а не тука да објаснуваш дали навијач бил тој што идел на трибина
фан бил тој што грицкал семки
а симпатизер бил тој што е од друга земја или друг град и нема баш некоја допирна точка со тимот кој го симпатизира
Ќе ме стаиш на игнор или јас да те ставам, зошто стварно не ти го разбирам штосов 
Имаше некоја изјава не знам што точно во која Тохир го нарекува "филипино". Што сакаше да каже само он знае, во стил азијативе сите исто му изгледаат, дисреспект и дрскост до плафон.ти мики сигурно си навијач некој, ултрас фазону
иди си таму на трибина со тие дечињата таму навивајте си мавај си со камења плукај пцуј
а не тука да објаснуваш дали навијач бил тој што идел на трибина
фан бил тој што грицкал семки
а симпатизер бил тој што е од друга земја или друг град и нема баш некоја допирна точка со тимот кој го симпатизира[DOUBLEPOST=1418782490][/DOUBLEPOST]
а што поточно изјавил за тохир? (ме мрзи да гуглам)[DOUBLEPOST=1418812987][/DOUBLEPOST]http://www.sportskeeda.com/football...er-year-award-7-juventus-players-team-2013-14
ова е многу чудна награда, многу многу
е сеа има и можност да грешам јас и пирло да бил многу подобар и постандарден од погба и од видал
ова мене ми мириса на времето кога го форсираа канаваро за италија за да го престигне малдини во настапи а кутриот далеку беше од фудбалер играше у јувентус и бонера и co. се тешеа со него![]()
![]()
Ако добро глеам на гифов,прво плукна накај него,а после и го шутна![]()
![]()
Изигравање шериф и тоа пред очите на судијата,не знам само како помина без опомена ова.Ако добро глеам на гифов,прво плукна накај него,а после и го шутна
![]()