Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Имаат предност Јуве во домашниот терен и тоа што како така можат да направат некои комбинации со нивната средина, па некои играчи од средниот ред им се колку толку поодморени, за разлика од Рома каде Кеита,Наинголан и Пјанич веќе две недели играат ритам среда-недела и против Сити заморот во последните 10-15мин беше очигледен и директно влијаеше на играта.
Можеби па мала предност на Рома е тоа што играше во вторник и имаат еден ден повеќе за одмор, плус имаат нерешен резултат од Англија а Јуве пораз од Шпанија, можеби тоа се предностите на Рома.
Значи вие уште сега сте во предност од +1 бод во однос на Јуве ? :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.094
Нагатомо е како Мијалков, никој ништо не му може. Најслаб е во цела Серија А и пошироко а типацот игра на секоја ебана утакмица прв состав. Фали уште да излезе од негде некоја виша сила и да му го поништи црвениот картон против Каљари и да може да игра сеа во недела... :facepalm:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.094
Сакам Икарди да ги изебе Милан и Јувентус кога ќе играме против нив, за да им се затнат муцките на одредени Икарди-хејтери :D
Само со Џигеров на клупа, тешка работа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Утре ќе ти дојдам на шалтер со тикет 29 од 30 и за инат ќе те терам да ми преправиш утакмица. :icon_lol:
и тоа со дупла шанса глеј ако може :р

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.094
и тоа со дупла шанса глеј ако може :р
Он си знае, има еден таков муштерија затоа му го спомнав ова. :D
Утре ќе се претворам у РОЏО и ќе му однесам таков тикет, на хамер напишан, 29 од 30. :D
И ќе му речам абе преправи ми ја оваа по грешка 1х сум ја пишал, стај ми ја 2+ зашо Сладоледџија ми рече поклон била и ретко промашувал 2+. :icon_lol: :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.094
Хахахахах да да ја тотално забораив дека игра 20/20 и 9/10. :pos:
Оно толку утакмици нема у билтен за цел викенд овој ги реди на еден тикет. Само ако, за кој кур зимате плата, а??????? Поддршка за Роџо, издржи мајсторе. :D:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Он си знае, има еден таков муштерија затоа му го спомнав ова. :D
Утре ќе се претворам у РОЏО и ќе му однесам таков тикет, на хамер напишан, 29 од 30. :D
И ќе му речам абе преправи ми ја оваа по грешка 1х сум ја пишал, стај ми ја 2+ зашо Сладоледџија ми рече поклон била и ретко промашувал 2+. :icon_lol: :ROFLMAO:
Што знам, мене фаворит ми е тој легендата што му доаѓа и го тера да му средел со газдата дa можел да спие таму :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom