Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаат предност Јуве во домашниот терен и тоа што како така можат да направат некои комбинации со нивната средина, па некои играчи од средниот ред им се колку толку поодморени, за разлика од Рома каде Кеита,Наинголан и Пјанич веќе две недели играат ритам среда-недела и против Сити заморот во последните 10-15мин беше очигледен и директно влијаеше на играта.
Можеби па мала предност на Рома е тоа што играше во вторник и имаат еден ден повеќе за одмор, плус имаат нерешен резултат од Англија а Јуве пораз од Шпанија, можеби тоа се предностите на Рома.

Значи вие уште сега сте во предност од +1 бод во однос на Јуве ? :D

Нагатомо е како Мијалков, никој ништо не му може. Најслаб е во цела Серија А и пошироко а типацот игра на секоја ебана утакмица прв состав. Фали уште да излезе од негде некоја виша сила и да му го поништи црвениот картон против Каљари и да може да игра сеа во недела... :facepalm:

Сакам Икарди да ги изебе Милан и Јувентус кога ќе играме против нив, за да им се затнат муцките на одредени Икарди-хејтери :D
Само со Џигеров на клупа, тешка работа.

Утре ќе ти дојдам на шалтер со тикет 29 од 30 и за инат ќе те терам да ми преправиш утакмица. :icon_lol:
и тоа со дупла шанса глеј ако може :р

и тоа со дупла шанса глеј ако може :р
Он си знае, има еден таков муштерија затоа му го спомнав ова. :D
Утре ќе се претворам у РОЏО и ќе му однесам таков тикет, на хамер напишан, 29 од 30. :D
И ќе му речам абе преправи ми ја оваа по грешка 1х сум ја пишал, стај ми ја 2+ зашо Сладоледџија ми рече поклон била и ретко промашувал 2+. :icon_lol: :ROFLMAO:

Хахахахах да да ја тотално забораив дека игра 20/20 и 9/10. :pos:
Оно толку утакмици нема у билтен за цел викенд овој ги реди на еден тикет. Само ако, за кој кур зимате плата, а??????? Поддршка за Роџо, издржи мајсторе. :D:D

Он си знае, има еден таков муштерија затоа му го спомнав ова. :D
Утре ќе се претворам у РОЏО и ќе му однесам таков тикет, на хамер напишан, 29 од 30. :D
И ќе му речам абе преправи ми ја оваа по грешка 1х сум ја пишал, стај ми ја 2+ зашо Сладоледџија ми рече поклон била и ретко промашувал 2+. :icon_lol: :ROFLMAO:
Што знам, мене фаворит ми е тој легендата што му доаѓа и го тера да му средел со газдата дa можел да спие таму :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom