Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Небитно е дали е пенал или не бидејќи не влијае на резултатот ама сепак пенал беше. Убаво го видов, а и судијата беше на 2 метри од настанот. Клизна не ја погоди топката и го поткачи по нозете. Тоа што не падна играчот на Каљари како покосен не значи дека немало фаул врз него.

Иначе Ибарбо :cuc:
Нема везе не мислам да се објаснувам сега, и така е небитно за резултатот и крајниот исход на мечот. Ама пенал воопшто немаше, Видиќ уклиза за да ја исфрли топката а играчов од Каљари направи лажњак и Видиќ само ги остави нозете така, практично и немаше некој контакт, овој само падна и нормално копилето свирна пенал. Ма да цркнат сите на чело со Мацари. И Деко.

Каљари не би ги пуштил ни во втора македонска лига, то е све аматери од ко си замина Ибраими.:icon_lol:

Ајде бе Милан, па 3-0 ги тепавме инвалидиве пред недела дена...

Абе Екдал хет-трик дал :eek::cuc:

7851.gif
[DOUBLEPOST=1411915951][/DOUBLEPOST]Се да им ебам, неспособни.... Играј си ја ГГ, па Господ да те види, а пак јас со сиот памет дека Милан ќе ја тепа Чезена, мамето нивно сакато

Никад аир да не видат, инвалиди неспособни

Последно уредено:
Можеби лесни кола изгледаа овие за Милан, но сепак во гости не се лоши овие нерешени со оглед на тоа што двапати губеа.

Само од Јуве изгуби Милан, така што ако победат во наредните натпревари може да имаат солидна сезона.

Најдобрата одбрана ја имаат бе, а на нас ни се смееа :icon_lol:
Ова дека на вас и на Man UTD им се смеевме, карма. :D[DOUBLEPOST=1411916627][/DOUBLEPOST]
хах, мислев преклани. Моја грешка, но ко вечито да им е тренер, сигурно и тие ќе се сложат со мене.
Може дека не се разликува од останатите по Мурињо.

Шо се деси, зашо изеде црвен Запата? Ги глеав и Милан со моиве копилиња комбинирано ама ми избега овој момент со црвениот.
Фаулира последен играч.

Ма ич не ми е криво што одамна ја имам баталено темава, ко III-5 трговачко сте кога станува збор за тролање или па не дај боже сериозно анализирање на ривалскиот тим.

Каљари после 19 години бележи победа на Сан Сиро\Меаца.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom