Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас па не мислам дека е потценет, играч за мали тимови, баш заради тоа и цела кариера несакаше да мрдне од факинг Удинезе.
Па да бил за голем ќе играл у голем, барем Интер, Милан и Јувентус се тепаа во минатото да го донесат а тој остана лојален на факинг Удинезе. Немој да ме јебеш.Какви не се фејк напаѓачи имаше во големите тимови а ти викаш Ди Натале бил за мали тимови..
Ди Натале остана верен на својот тим.
Се наоѓа на 7 место на листа на стрелци во Серија А во историјата .
Како тоа заборави да напишеш дека е подобар од Марио Гомез и дека за него го има измислено фудбалот?Ај нема везе, кога ќе се пензионира Пелисие тогаш ќе пишеш за Марио Гомез.
![]()
Па да бил за голем ќе играл у голем, барем Интер, Милан и Јувентус се тепаа во минатото да го донесат а тој остана лојален на факинг Удинезе. Немој да ме јебеш.
Не си свесен колку го неќат Италијанците и за колкав flop го сметаат за Италија глуп еден
.
А дека Удинезе нема да биди ист и Серија А то да) ама дека е latebloomer е
![]()
ете ти го спомна, исто и Каморанези па шо, таја е вистинатаШо ми е гаље за италјанците бе идиот еден?..чоекот беше одличен играч и тоа самиот го знајш..тоа late bloomer e глупости бидејќи сите ќе го памтат Ди Натале кој ги решетеше противничките мрежи а не на колку години го праел тоа...Зидан до 26 години никој не го знаел па никогаш не бил спомнат како late bloomer бот еден