Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј доста зборувавме за судииве, луѓево ќе помислат дека местиме...

:icon_mrgr:

Diego+Simeone+SSC+Napoli+v+Catania+Calcio+x1mweBApDw4l.jpg

Конечно дојде тој ден да се повлечи мојот омилен напаѓач и еден од најдобрите шпицој каде Сериа А ги имала..нема што да пишувам за него, бројките доволно кажуваат за неговите величенствени 10 години во дресот на Удинезе каде постигна над 150 гола и секогаш играше одлично и даваше се од себе...а хејтерите( @DeviAngel ) можат само да хејтаат
И за Италија секогаш кога му даваа шанса ја користеше максимално само ете не ја имаше таа чест да игра во Јувентус,Милан,Интер или некој друг голем клуб туку му остана верен на Удинезе
2032336897-Antonio-Di-Natale-Udinese-striker-Di-Natale-extends-contrac.jpg

Најпотценетиот играч
Поимот и правилото офсајд за него не постоеше
Финишинг лвл :eek:ver 900000

Ќе недостигаш мајсторе:cuc::cuc::cuc:..Удинезе и Сериа А нема да бидат исти без тебе

Како тоа заборави да напишеш дека е подобар од Марио Гомез и дека за него го има измислено фудбалот? :eek: Ај нема везе, кога ќе се пензионира Пелисие тогаш ќе пишеш за Марио Гомез.
coffee.gif

Јас па не мислам дека е потценет, играч за мали тимови, баш заради тоа и цела кариера несакаше да мрдне од факинг Удинезе.

Ди Натале е еден од најпотценетите играчи во историјата на фудбалот. За човеков никад не сум имал лоши зборови, ни кога му го збрцкувал на милан, ни кога поради него сме губеле важни бодови, ма никад, едноставно човек кој неможеш да го мразиш. Приврзан со удинезе е како ја со кајгана, мислам дека можеше повеќе да направи во кариерата.

Јас па не мислам дека е потценет, играч за мали тимови, баш заради тоа и цела кариера несакаше да мрдне од факинг Удинезе.

Какви не се фејк напаѓачи имаше во големите тимови а ти викаш Ди Натале бил за мали тимови..
Ди Натале остана верен на својот тим.
Се наоѓа на 7 место на листа на стрелци во Серија А во историјата .

Какви не се фејк напаѓачи имаше во големите тимови а ти викаш Ди Натале бил за мали тимови..
Ди Натале остана верен на својот тим.
Се наоѓа на 7 место на листа на стрелци во Серија А во историјата .
Па да бил за голем ќе играл у голем, барем Интер, Милан и Јувентус се тепаа во минатото да го донесат а тој остана лојален на факинг Удинезе. Немој да ме јебеш.

Како тоа заборави да напишеш дека е подобар од Марио Гомез и дека за него го има измислено фудбалот? :eek: Ај нема везе, кога ќе се пензионира Пелисие тогаш ќе пишеш за Марио Гомез.
coffee.gif

Гомез во случајот е небитен..Ди Натале ќе биди запаметен како добар играч кој ги полнел мрежите со стил без разлика на противниците и како мајстор за избегнување на офсајд стапици..Гомез кога ќе се пензионира како ќе биди запаметен?..стап за чукање ореј?[DOUBLEPOST=1400370517][/DOUBLEPOST]
Па да бил за голем ќе играл у голем, барем Интер, Милан и Јувентус се тепаа во минатото да го донесат а тој остана лојален на факинг Удинезе. Немој да ме јебеш.

Не мора дотолку површно да гледаш на фудбалот, додуша тука 90% од членовите површно гледаат на фудбалот, кој колку освоил,кој колку гола дал, кој колку пасој напрајл, кој каде играл...тоа се глупости бе другар

Гледај го фудбалот со свој очи и ќе видиш кој колку е добар,кој колку знај итаканатаму..

Тие шо имаат играно голем фудбал и шо знаат да играат фудбал општо ќе разберат колку силен играч е Ди Натале а не да го спомнуваат Гомез кој игра таргет мен(поучер) и е светлосни години далеку од квалитетот на Ди Натале..

Чекај бе , Тото ќе се пензионира ??? :eek:
Нели се предомисли и кажа дека ќе остане уште една сезона ?

[quote="Џони Вајсмилер, post: 6616888, member: 37693
И за Италија секогаш кога му даваа шанса ја користеше максимално само ете не ја имаше таа чест да игра во Јувентус,Милан,Интер или некој друг голем клуб туку му остана

Ќе недостигаш мајсторе:cuc::cuc::cuc:..Удинезе и Сериа А нема да бидат исти без тебе[/quote]
:facepalm: Не си свесен колку го неќат Италијанците и за колкав flop го сметаат за Италија глуп еден :D.

А дека Удинезе нема да биди ист и Серија А то да :)) ама дека е latebloomer е :)

:facepalm: Не си свесен колку го неќат Италијанците и за колкав flop го сметаат за Италија глуп еден :D.

А дека Удинезе нема да биди ист и Серија А то да :)) ама дека е latebloomer е :)

Шо ми е гаље за италјанците бе идиот еден?..чоекот беше одличен играч и тоа самиот го знајш..тоа late bloomer e глупости бидејќи сите ќе го памтат Ди Натале кој ги решетеше противничките мрежи а не на колку години го праел тоа...Зидан до 26 години никој не го знаел па никогаш не бил спомнат како late bloomer бот еден

Шо ми е гаље за италјанците бе идиот еден?..чоекот беше одличен играч и тоа самиот го знајш..тоа late bloomer e глупости бидејќи сите ќе го памтат Ди Натале кој ги решетеше противничките мрежи а не на колку години го праел тоа...Зидан до 26 години никој не го знаел па никогаш не бил спомнат како late bloomer бот еден
ете ти го спомна, исто и Каморанези па шо, таја е вистината :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom