jovanovski
Motherfucker Jones
Повторно Тотти вс друга легенда на калчото, ќе го поставев видеото каде што Тоти го мава Балотели ама веќе е поставено така да ќе се повлеќам и

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Удар од намера,немоќ, фрустрација, нервоза, некултура, притоа не вмимавајќи дека може да го повреди
ај додека некој од интерашите(на пр. Деко) не ме отерал у пм, да кажам дека се зезав![]()
![]()
значи не е Тоти подобар од Занети? ПРЕДАВНИК!!! ЛАЦИАЛ!!! Одиш на рапорт кај шефот така да си знаеш!!!!
ПфффффА што па Тоти има повеќе направено од Занети објасни ми? Башка Занети е одбранбен играч, не може да очекуваш од него да даде 200 голови и по тоа да се памти во некоја екипа. Едноставно е, еден од најголемите џентлмени во фудбалот, никогаш не се тепа, секогаш е фер и коректен, никогаш не излегол скандал со него, и како што спомна некој има само еден црвен картон во кариерата, и тоа пред некоја сезона со Удинезе го доби на Меаца, и тогаш поштено му даде рака на судијата и цела Меаца му аплаудираше, за разлика од Тоти кој е склон на клоцање и плукање по играчи.
Немој жити мене да збориш за просеци, Занети ги има чувано и Роналдо и Меси и кој уште не и сите ги има добро чувано така да пишувањава дека е просек играч задржи си ги за себе. Бар од тебе не очекував вакви коментари.
јест да си фан на Рома али барем малце биди објективен..
мене најискрено Тоти ми е омилен играч (од тие што не играле за Валенсија), стилот на игра итн. од секогаш сум ја гледал Рома само поради Тоти, памтам и колку криво ми падна кога се повреди неколку месеци пред СП 2006, знам играа Рома - Емполи и Тоти искочи во 12 минута (ако не се лажам)...
споредба помеѓу Тоти и Занети неможеш да правиш во тоа кој колку голови дал, зошто се работи за играч од нападот и играч од одбрана... али Занети е фудбалска легенда исто колку што е и Тоти, a Сериа А т.е. фудбалот без нив нема да биде ист.
Толку многу обраќате пажња на Занети, божем Тоти отидел у пензија.. ништо повеќе од просечен играч, треба да е благодарен на клубот што толку години го задржа и играше таму, а не клубот да е благодарен што тој толку години остана таму ..
^Оти јас мислам дека не се зезаше и дека откога ти се нафрлија многу го рече тоа.
Не за друго, оти ми се чини дека и порано имам прочитано нешто од тебе за Занети...![]()