- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Меси ли е Сансоне ли е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мондо зборот ми го зеде, баш за истиот пример сакав да пишам.Добро оти бе не отиде да напишеш во темата за ПЛ кога Сандерленд го победи Челзи нагости со 1-2 резултат и тоа со непостоечки пенал дека е местачка лига? Зошто само кога во Италија некој слаб тим ќе победи некој фаворит повеќето веднаш во главата добиваат импресии дека е наместено дека е договорено или не знам што?
Дај жити се престанете со такви глупости, бидејќи и Сасуоло е тим кој се бори за опстанок и знае да игра фудбал у.п.м не е составен од џаболебари или идиоти. Ако го гледаше натпреварот и против Јувентус кој го одиграа ќе забележеше дека беа блиску до успех и таму и дека можеа да извадат резултат како ништо. Имаа две-три страшни шанси во првото полувреме каде што само среќата и Буфон го спасија Јуве. Не можам да ги поднесам муабетите за местење без никаква основа само врз база на тоа што послаб тим победил појак. Па фудбал е да го е*ам.
Пфффффне зимај чипс, неможе да дојде до споредба меѓу Тоти и Занети, смешно изгледа![]()
Во право си , дајте споредба Тоти vs Ливајане зимај чипс, неможе да дојде до споредба меѓу Тоти и Занети, смешно изгледа![]()
слабо пратиш фудбал а?Да бе љубичастза 4 гола на Сасуоло и прошетката на Сансоне исто како вие што правевте пред 4-5 месеци.
Гледам од што играте ЛЕ сега во финале сте. Исто ќе бидете и наредна сезона џабе го зафаќате тоа 4-то место. Од такви екипи што дома Италија ги изгуби местата во ЛШ.![]()
Занети е господин човек за Тоти... никад не провоцирал ниту па праел глупости и да се тепа како Тоти што се праи...а за фудбалски квалитети неможат да се според пошо различни позиции се...ПфффффА што па Тоти има повеќе направено од Занети објасни ми? Башка Занети е одбранбен играч, не може да очекуваш од него да даде 200 голови и по тоа да се памти во некоја екипа. Едноставно е, еден од најголемите џентлмени во фудбалот, никогаш не се тепа, секогаш е фер и коректен, никогаш не излегол скандал со него, и како што спомна некој има само еден црвен картон во кариерата, и тоа пред некоја сезона со Удинезе го доби на Меаца, и тогаш поштено му даде рака на судијата и цела Меаца му аплаудираше, за разлика од Тоти кој е склон на клоцање и плукање по играчи.
Немој жити мене да збориш за просеци, Занети ги има чувано и Роналдо и Меси и кој уште не и сите ги има добро чувано така да пишувањава дека е просек играч задржи си ги за себе. Бар од тебе не очекував вакви коментари.
не зимај чипс, неможе да дојде до споредба меѓу Тоти и Занети, смешно изгледа![]()
Па да де, ама овој вика просек бил.Занети е господин човек за Тоти... никад не провоцирал ниту па праел глупости и да се тепа како Тоти што се праи...а за фудбалски квалитети неможат да се според пошо различни позиции се...
Занети да го наречеш просек тоа значи дека познавањата од фудбалот општо ти се на навистина ниско ниво и мене не ми е јасно како може вакви бош дискусии да се водат за ЛЕГЕНДИ НА КАЛЧОТО!Па да де, ама овој вика просек бил.Да, типичен просек играше 19 години за Интер и не знам таму колку години е капитен.
Занети никогаш не бил играч од калибарот на Маикон, Кафу, Дани Алвеш..., ама далеку е од просек.