Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.976
- Поени од реакции
- 8.896
И ова го споредуваш со тоа на Дестро?ја не ни го приметив ова.
а што е помалку ова од тоа на Дестро ?? ти не си го приметил ова, па и јас на Дестро не го приметив .. па стварно сте необјективни у пм, Дестро удри играч, многу слично направи и Киелини, како оцени дека не се работи за слична ситуација?? биди малку објективен .. мене не ми криво ако Киелини не го казнат секако титулата ќе биде ваша, исти ку*ац дали Дестро ќе го нема кај нас четири меча ради суспензија да ни помогне во "борбата за титула" или пак тоа што Киелини нема да биде суспендиран и ќе ви биде на располагање .. мене само ми е криво за Матија што му се намалуваат настапите до крајот лично ради него да даде уште некои голче па да се наметне кај Прандели, и криво ми е кога ќе прочитам пост како твојот каде велиш она на Киелини не било ништо ...[DOUBLEPOST=1396967499][/DOUBLEPOST]
Бокс е цела рака, или кога ќе го удриш некого со тупаница што би се рекло.
Киелини го удри, кога веќе се фати за тоа, со подлактицата, односно со делот од раката кој се наоѓа под лактот.
Фала, чао, пријатно.[DOUBLEPOST=1396967162][/DOUBLEPOST]
Перени или остаени така, неколку пати носени?![]()
е за ваква необјективност зборувам, што објаснуваш криви дрини, слични беа и двете ситуации, не филозофирај .. ова исто кога Мондонико почн да ни објаснува со положбата на ракатата на линискиот судија кога е офсајд, а кога не е

а копачките и искинати нека бидат, исто ти се фаќа