Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
И ова го споредуваш со тоа на Дестро?ја не ни го приметив ова.

а што е помалку ова од тоа на Дестро ?? ти не си го приметил ова, па и јас на Дестро не го приметив .. па стварно сте необјективни у пм, Дестро удри играч, многу слично направи и Киелини, како оцени дека не се работи за слична ситуација?? биди малку објективен .. мене не ми криво ако Киелини не го казнат секако титулата ќе биде ваша, исти ку*ац дали Дестро ќе го нема кај нас четири меча ради суспензија да ни помогне во "борбата за титула" или пак тоа што Киелини нема да биде суспендиран и ќе ви биде на располагање .. мене само ми е криво за Матија што му се намалуваат настапите до крајот лично ради него да даде уште некои голче па да се наметне кај Прандели, и криво ми е кога ќе прочитам пост како твојот каде велиш она на Киелини не било ништо ...[DOUBLEPOST=1396967499][/DOUBLEPOST]
Бокс е цела рака, или кога ќе го удриш некого со тупаница што би се рекло.
Киелини го удри, кога веќе се фати за тоа, со подлактицата, односно со делот од раката кој се наоѓа под лактот.

Фала, чао, пријатно
.[DOUBLEPOST=1396967162][/DOUBLEPOST]

Перени или остаени така, неколку пати носени? :icon_lol:

е за ваква необјективност зборувам, што објаснуваш криви дрини, слични беа и двете ситуации, не филозофирај .. ова исто кога Мондонико почн да ни објаснува со положбата на ракатата на линискиот судија кога е офсајд, а кога не е :pos:

а копачките и искинати нека бидат, исто ти се фаќа:P

доста е само копачките на Тоти да стојат во музејот, ќе доаѓаат од цел свет туристи само ради ЛЕГЕНДАТА:cool::pipi:
Боље нека стаат во музејот восочна фигура или споменик на Илари Блази,па нека ја фаќаат за цицка ко споменикот на Јулија во Верона.Поише туристи ќе дојдат него ли со копачкиве и сликиве од Тоти :D

Боље нека стаат во музејот восочна фигура или споменик на Илари Блази,па нека ја фаќаат за цицка ко споменикот на Јулија во Верона.Поише туристи ќе дојдат него ли со копачкиве и сликиве од Тоти :D

абе оно најубаво би било да прават бордели каде би биле жените на фудбалерите, тука има чист профит(зборам за сите клубови):icon_mrgr:

абе оно најубаво би било да прават бордели каде би биле жените на фудбалерите, тука има чист профит(зборам за сите клубови):icon_mrgr:
Ќе нема профит за Милан така,Берлускони сите пари за трансфери таму ќе ги потроши :icon_mrgr:

Dokaz deka vo Italija se sproveduvaat dvojni arshini !!! Destro 4 mecha suspenzija Cielini veruvale ili ne bez suspenzija (y)

Ќе ги позајми, со право на откуп. Некоја може и 50-50 да ја земе.:icon_lol:

а што е помалку ова од тоа на Дестро ?? ти не си го приметил ова, па и јас на Дестро не го приметив .. па стварно сте необјективни у пм, Дестро удри играч, многу слично направи и Киелини, како оцени дека не се работи за слична ситуација?? биди малку објективен .. мене не ми криво ако Киелини не го казнат секако титулата ќе биде ваша, исти ку*ац дали Дестро ќе го нема кај нас четири меча ради суспензија да ни помогне во "борбата за титула" или пак тоа што Киелини нема да биде суспендиран и ќе ви биде на располагање .. мене само ми е криво за Матија што му се намалуваат настапите до крајот лично ради него да даде уште некои голче па да се наметне кај Прандели, и криво ми е кога ќе прочитам пост како твојот каде велиш она на Киелини не било ништо ...[DOUBLEPOST=1396967499][/DOUBLEPOST]

е за ваква необјективност зборувам, што објаснуваш криви дрини, слични беа и двете ситуации, не филозофирај .. ова исто кога Мондонико почн да ни објаснува со положбата на ракатата на линискиот судија кога е офсајд, а кога не е :pos:

а копачките и искинати нека бидат, исто ти се фаќа:P

Брат не ме заебавај ова на Киелини немаше врска за суспензија,немаше намера да го удри,ако е така нека се суспендира на секој контакт,глеам и ти колку си објективен кога овој контакт го израмнуваш со тој на Дестро,иди на рома форумот ќе видиш колку се објективни.

си зема и залет дечкото:):)

Dokaz deka vo Italija se sproveduvaat dvojni arshini !!! Destro 4 mecha suspenzija Cielini veruvale ili ne bez suspenzija (y)
Све двојни аршини се спроведуваат за вас,све вие оштетени сте.Красич во 2010 за симулација после натпреварот со Болоња доби 2 меча суспензија.Најди ми некој друг пример,каде играч после симулирање пенал не е казнет одма со жолт картон, туку добива казна после натпреварот и тоа од два меча.Да ги казнуваа сите вака во Италија како што се све глумци,пола од играчиве на чело со Џилардино ќе беа по пола сезона суспендирани.

Глеам и табели без судиски грешки се прават,човек што не глеа Серија А ќе помисли дека судиите и ја земале титулата на Рома :facepalm:.И Јуве беа ошетени периодов со судиски грешки,али победуваше и со нив,па не беше важно.Минатото коло Наполи првиот гол го даде од чист офсајд,али никој не видов тука од фановиве на Јуве да плаче или да ги криви судиите за тоа,надигран беше Јуве и заслужено си изгубија.Да беше обратно можам да замислам што ќе беше на темава.

L. Greco (bivshiot na Roma ) , Paulinho , Borja i Belfodil cudno no ete vo Torino ja greeja klupata i ako se skoro sekogas vo pocetnite 11 ...Dali nekoj se isplasi i plati za ova ???

:pos: Пхахахахахаххаха , Јуве платил на Ливорно за овие да не играат со првотимските играчи ПППППППППППППППХАХАХАХАХАХАХААХАХА Dude seriosly ? :LOL:

Брат не ме заебавај ова на Киелини немаше врска за суспензија,немаше намера да го удри,ако е така нека се суспендира на секој контакт,глеам и ти колку си објективен кога овој контакт го израмнуваш со тој на Дестро,иди на рома форумот ќе видиш колку се објективни.

си зема и залет дечкото:):)

значи нема разбирачка со вас .. еве и да не биле слични, но кога веќе Дестро доби 3 меча суспензија, тогаш потегот на Киелини не требаше да остане незапазен, со оглед на ситуацијата Дестро како помина можеше и Киелини да добие еден меч(ма да лично ме ич не ме гајле), ама ќе повторам, ме нервирате вие, кога ќе ми кажете како Дестро учел од Тоти и Де Роси, а тоа на Киелини било ненамерно, а и тој направи добар замав, незнам како може тоа да се окарактеризира дека е ненамено ..

значи нема разбирачка со вас .. еве и да не биле слични, но кога веќе Дестро доби 3 меча суспензија, тогаш потегот на Киелини не требаше да остане незапазен, со оглед на ситуацијата Дестро како помина можеше и Киелини да добие еден меч(ма да лично ме ич не ме гајле), ама ќе повторам, ме нервирате вие, кога ќе ми кажете како Дестро учел од Тоти и Де Роси, а тоа на Киелини било ненамерно, а и тој направи добар замав, незнам како може тоа да се окарактеризира дека е ненамено ..
48285978.jpg

Attachments

• 48285978.jpg
    48285978.jpg
    33,6 KB · Прегледи: 3
Calciopoli, Јуве мести. Ливорно десеткуван намерно пошто добиле бонус секој по еден џип за да не играат со 100% од силите против Јуве. Астори потплатен да попие бокс од Дестро за да го казнат дестро за рома да не не стигне на табелата. На рома и е одземена титулата од раце, а богами и од нозе. Јуве џабе освојува кога Рома е моралниот шампион сезонава Deal with this.

MI2wk.jpg

Абе озбилни сте со муабетиве?

зависи кого прашуваш, твоите колеги или мене :)

Мене ме изнервира постапката на некои од вас по натпреварот со Кајари "Дестро има од кој да учи вакви удари", "ова да се случеше на некој играч на Јуве ќе дигневте фама на форумот" .. и ете се случи нешто слично, Киелини удри играч, ама сега почнува да се активира "објактивноста", Киелини немал намера, Киелини не е таков, ударот не е со тупаница, Киелини знае како да удри(со мускулот од горниот десен екстремитет, тоа е во рамките на дозволеното):tapp: и еден куп глупи оправдувања. Мани друго, јас не го ни спомнав ударот на Киелини, не ме ни интересира, ама ете некои од вас не исклучиа можност да се изрикаат за ударот на Дестро.[DOUBLEPOST=1396973805][/DOUBLEPOST]
Calciopoli, Јуве мести. Ливорно десеткуван намерно пошто добиле бонус секој по еден џип за да не играат со 100% од силите против Јуве. Астори потплатен да попие бокс од Дестро за да го казнат дестро за рома да не не стигне на табелата. На рома и е одземена титулата од раце, а богами и од нозе. Јуве џабе освојува кога Рома е моралниот шампион сезонава Deal with this.

MI2wk.jpg

заборави нешто, Киелини е играчот кој што најдобро го знае кодексот на однесување, можеби на граница, но секогаш во рамките на дозволеното

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom