Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
L. Greco (bivshiot na Roma ) , Paulinho , Borja i Belfodil cudno no ete vo Torino ja greeja klupata i ako se skoro sekogas vo pocetnite 11 ...Dali nekoj se isplasi i plati za ova ???

Имаше изјава за ова, Ливорно ги штеди своите најдобри играчи за наредните мечеви против конкурентите за испаѓање Киево и Милан. :D

Sent from my SPH-L720

L. Greco (bivshiot na Roma ) , Paulinho , Borja i Belfodil cudno no ete vo Torino ja greeja klupata i ako se skoro sekogas vo pocetnite 11 ...Dali nekoj se isplasi i plati za ova ???
Не заебавај бе брат:pos:
Рома нема победа во Каљари околу дваесет години (без службената), дали некој се исплаши и плати за тоа да се случи баш годинава?
Исто му доаѓа прашањево:pos:

Не заебавај бе брат:pos:
Рома нема победа во Каљари околу дваесет години (без службената), дали некој се исплаши и плати за тоа да се случи баш годинава?
Исто му доаѓа прашањево:pos:
Za sve ima kraj i prv pat so rusenje rekordi i tradicii...Ama ovoj gi cuva nebare Livorno ima revans natprevar od LE vo cetvrtok...

Za sve ima kraj i prv pat so rusenje rekordi i tradicii...Ama ovoj gi cuva nebare Livorno ima revans natprevar od LE vo cetvrtok...
А демек кремот на светскиот фудбал Греко, Паулињо, Борха и Белфодил многу ќе сменеа во конечниот исход. Ливорно е тим кој се бори за опстанок и за нивна несреќа играа со тим кој се бори за титула. Дали форсирале прв или втор тим исто им се фаќа, исходот ќе беше ист. Како и да е повеќе им се исплати да ги чуваат дел од играчите за мечевите со екипи рамни на себе и да пробаат да изборат опстанок отколку да им се повредат на меч кој однапред е изгубен. Да беше мечов пред три години, можеби Јуве и ќе им пуштеше (на толку порази, уште еден не менува многу) ама во ситуацијава немаа теоретски шанси за поволен резултат па било кој играч да играше.

Белфодил влезе 63', другите се сите на картон од суспензија, а следното коло играат со Киево , кој им е директен конкурент за испаѓање и е на само 2 бода пред нив во сигурната зона.

Krem ne krem tie im se zvezdite na timot..Znam deka sekako bi im bilo tesko no ovie dosle so belo zname uste nepocnat natprevarov..Nema veza vpisani vi se 3 poeni ne mi bese namerata da se citiramo do sabajle, tuku samo da spomnem za nesto nevoobicaeno... pozdrav !

Јувентус му платил на Ливорно да ги чува мегаѕвездите на овој натпревар,од пусти страв да не му скинат бодови во Торино :pos: што не ќе прочиташ на темава :icon_lol:
Најверојатно нема да се троши многу туку ќе се шутне ѓубрето и ќе се купува на најбитните позиции а ќе се прибира кеш за нов стадион. Дефинитивно имаат одлучено дека без нов модерен стадион и ресторани,фан шопови,музеј,хотели итн итн околу него нема иднина и дека од таму ќе треба да се прават парите.
Клучно за сите поголеми екипи во Италија ќе биде израдба на модерни стадиони со сите пропратни комплекси(музеи,фан шопови,ресторани,продавници,хотели итн) кои носат дополнителни приходи.
Еве Јуве годинава продаде 28000 сезонски карти,што е повеќе од половина од капацитетот на стадионот и има најголем приход од влезници од сите тимови во Италија
1959354_633592610048450_1534538950_n.jpg

Друга е работа е исто и Јувентус Музејот кои за неполни две години го посетиле околу 300 000 луѓе,тоа е исто дополнителн извор на пари.
Кога сме веќе кај музеите,Романистиве од толку слики за новиот стадион,не ставија ниедна за тоа како ќе изгледа новиот музеј
attachment.php

:icon_lol:
мала шала,не рипајте одма:icon_mrgr:

Некаде ко да прочитав дека вака ќе ги џиткале играчиве на Рома на новиот стадион

SilentConstantBlackfly.gif

Јувентус му платил на Ливорно да ги чува мегаѕвездите на овој натпревар,од пусти страв да не му скинат бодови во Торино :pos: што не ќе прочиташ на темава :icon_lol:

Клучно за сите поголеми екипи во Италија ќе биде израдба на модерни стадиони со сите пропратни комплекси(музеи,фан шопови,ресторани,продавници,хотели итн) кои носат дополнителни приходи.
Еве Јуве годинава продаде 28000 сезонски карти,што е повеќе од половина од капацитетот на стадионот и има најголем приход од влезници од сите тимови во Италија

Друга е работа е исто и Јувентус Музејот кои за неполни две години го посетиле околу 300 000 луѓе,тоа е исто дополнителн извор на пари.
Кога сме веќе кај музеите,Романистиве од толку слики за новиот стадион,не ставија ниедна за тоа како ќе изгледа новиот музеј

:icon_lol:
мала шала,не рипајте одма:icon_mrgr:
Ќе рипам бе ти ќе ме кумандаш ебате беља :D Ќе има слика од Тоти на секој ѕид не требаат пехари :icon_lol:
Кога сме кај стадиониве видете ги оние на Болоња, Киево, Каљари и тн. во зима се ќе ви е јасно. Се сеќавам минатата сезона на Мечот Болоња-Рома и двете екипи играа со кафеави дресови толку што беа добри условите за игра.

Јуве на Јувентус Арената имаше до пред овој натпревар 15 победи од исто толку натпревари и им требало Ливорно да им попушти за да го добијат 16тиот натпревар :pos:

Ајјјјјјјјј, ова уште го немав прочитано еј, у форумски цитати треба да иде ова :pos:

Јуве на Јувентус Арената имаше до пред овој натпревар 15 победи од исто толку натпревари и им требало Ливорно да им попушти за да го добијат 16тиот натпревар :pos:

Па ливорно се екипа бе не се заебанција..пред некој ден од 0-2 2-2 ни напраја и за малце ќе не тепаа..само штета што не играа тие кремојте иначе глата ќе ви ја дупнеа

Ја мислев врвот е се е можно,играат ле ама фановите на Рома се надминуваат секое коло,па читав и дека ако го суспендирале Дестро тоа ќе било ради тоа што се било против Рома.

Фановите на Рома ти се нешто како Мацари,се утепаа од плачење :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom