Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема што да објаснуваш мн мн за на Рома навивачите, свесен си дека Рома да не победела, Лацио немало да го освои своето прво скудето....

Па на лацио навивачите у таква ситуација би скршиле нога на сопствениот капитен, само за да не победат...
Оваа слика горе кажува све за навивачите на Рома и вашите обиди да ги прикажете во друго светло;)

Значи Погба пакува куферите за Париз?

Имаше најави дека ПСЖ ќе го даде Верати плус пари (и тоа дебели пари) за Погба .. Ако е така јас давам амин за овој трансфер :LOL:

Е преку Тасета веќе, ако си оди, нека оди, 60 милиони + Верати и ајт создравје.
Не се ПСЖ до толку идиоти.... Јез да Погба е играчиште ама ипак...Ако го земаат ПСЖ сигурно нема да го дадат Верати пошо сакаат да си направат средина која ќе им трае 10тина години со погба и Верати...Ако навистина понудат летоска 60 милиони ќе прифати јувентус и без верати да е вмешан...

images

Inace denes e den za osveta :
ROMA - Juventus :)

Со комбиниран состав ви излегуваме.. ви даваме шанса :) ... домашен терен... јас очекувам нерешено искрено , пенал рулет ми се гледа нешто... нека победи подобриот .

Реално ми се гледаат пенали. Иако доста сум изненаден ако е точен составот кој го прочитав дека е почетен, бидејќи очекував со подобар состав да стартуваме.

Oва ќе биде опасна утакмица, и двете екипи атакуваат на 10та титула што автоматски значи сребрена ѕвезда на дресот.

Еве го муабетот од пред некоја страна, силно навивам за Рома вечерва а во финале сакам реприза на ланското, со гол на Андре Дијас у 86 минута. :P

Блокиран е трансферот,а нема ни да се оствари,туку Тихомир ќе дели отказни решенија на Бранка,Аусилио и Фасоне.Тоа е тоа.

ова ке биде најјакото засилување на интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom