Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе, не знаел. :D :icon_lol:

Стара финта, посебно користена во политиката... Владетелот е многу добар, но луѓето околу него се лоши. Му работат зад грб, го лажат, работат во негово име, а овој не знае за тоа. :)

Му помогна и Морати да се извлече на ваков начи, тој да излезе чист, а другите да настрадаат. Иако тие другите и заслужуваат да добијат отказ.

Да бе, не знаел. :D :icon_lol:

Стара финта, посебно користена во политиката... Владетелот е многу добар, но луѓето околу него се лоши. Му работат зад грб, го лажат, работат во негово име, а овој не знае за тоа. :)

Му помогна и Морати да се извлече на ваков начи, тој да излезе чист, а другите да настрадаат. Иако тие другите и заслужуваат да добијат отказ.

Исто као кај вас Берлускони што е ``запознаен`` за се што му се дешава со клубчето.

И после ние немаме јувенташите смисла за хумор ..

Па ова е веќе смешно за разлика од тоа од вчера, Интер за да го даде Гуарин сака 2 скудета бла бла.. Или денеска е 31 јануар ама за навивачите на Интер е 29. :)

Таљавенто со чиста душа можеше да свирне фаул и да му извади втор жолт на Бенатиа. Се исплаши на почетокот, покажа со раката после 5 секунди дека стартот наводно бил на топка од кога увиде дека Бенатиа стартуваше а веќе имаше жолт. Дадоа убаво на репетицијата Џовинко го помина и овој со стартот го удри по нога. Класичен жолт картон. Сепак не ме нервира тоа многу, колку што ме нервира што се направи луд судијата и не свирна ни фаул. Па барем нека свирне фаул и нека не му дава втор жолт, а не вака во здрав мозок да ме буши. Ова го покажува притисокот врз судиите во Италија посебно после Јуве-Рома и двата заслужени црвени, ептен ќе експлодираа дежурните хејтери.

Сепак, рака на срце катастрофално играме.

Излезе или не? мене искрено не ми делуваше дека излезе, и дека голот требаше да си биде признат,
Али ајде, ќе му веруваме да судијата.

Честито победа за Рома. Според игра заслужена. :)

Две сумливи ситуации(од кои едната беше чиста).
1. Чим беше досуден фаул од Бенатиа врз Џовинко, таму мораше да има црвен. Зошто? Последен играч во одбрана, ако направи фаул, безразлика дали е на 45 или на 5 метри од голот, е црвен.(Од таа гледна точка заслужи, иако немам ништо против што му беше доделен само жолт.
2. Најбитниот момент, нафрлена топка од Исла од десна страна, Пелусо со глава даде гол. Судијата досуди гол-аут, демек топката го напуштила теренот. Снимката не покажа најубаво, но мислам дека се виде добро дека топката не излезе од теренот. најбуску до излагање е можеби што беше точно „над“ линијата.

Најбитниот момент, јуве играа како пички 94 минути и не заслужиа ништо повеќе од пораз

Одма експертите се јавија. Шо јајте смоки, ко и самите го видовте составот на Јуве.

Најбитниот момент, јуве играа како пички 94 минути и не заслужиа ништо повеќе од пораз

Јувентус играа со 2-3 состав, Рома со прв плус судии, ама ај купчето е за помаливе екипи шанса да дигнат нешто

Хаха Јуве играле како пи*ки.Па играле зашто ги боли таквото за купот.Се виде пред две недели кој е кој,ако Конте сакаше победа по секоја цена ќе ве зашамаравме уште еднаш и чао пријатно.Имате уште фурни леб да јадете,не се чаталете на една победа у куп коа и така пак ќе го јадете од Лацио у финале :D

Сеа се вадат како не им требал купот и слични срања. :tapp: Глупости, со сета сила посакувавте титула у купот и сребрена ѕвезда, сеа изгубивте и одма муабетите не сте го играле купот и сте играле со втор состав. (y)

И не се ударајте у гради дека кога сакате можете секого да тепате. калм даун.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom