Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Само Тони, Бошко Јанковиќ (ради Бранче), Итурбе и Ромуло им ги знам од тимот. Другите играчи од улица ги собрале, и види ги пред Интер се . Па и оној тренерон, најголем дострел во животот му бил што го водел Клуж една година. Ама џабе им е се, изгубија од Киево :icon_lol:

Верона ми се најаки ЛШ Скудето бркаат :unsure:

Fixed

Само Тони, Бошко Јанковиќ (ради Бранче), Итурбе и Ромуло им ги знам од тимот. Другите играчи од улица ги собрале, и види ги пред Интер се . Па и оној тренерон, најголем дострел во животот му бил што го водел Клуж една година. Ама џабе им е се, изгубија од Киево :icon_lol:

Fixed

:eek: Не тие срам? Богот на Серија Б Daniele Cacia , Hallfredsson , Donadel ? , Ragatzu , Agostini ......

цц за срамота ќе ти се скара другарти Де Чеље овие негова класа играчи се :D

Читам уште трае дискусијата за стартот на ДДР.. Нема што да се збори, направи старт, заслужи тоа што заслужи и крај.. Не можеш да речеш дека намерно му влегол така(пример како Тоти врз Балотели кога овој играше за Интер), иако изгледаше лошо али може во жарот и во играта од немоќ задоцни со стартот.. Него настрана тоа, мене највеќе ме изнервира реакцијата на Стротман, кога му направија фаул на Видал, овој лежеше, судијата веќе свирна фаул (односно прекин на играта) , а овој намерно со сета сила ја спука топката во Видал и беше очигледно дека намерно го направи тоа.. Е овој потег повеќе го сметам како негативен и неспортски отколку на ДДР..

Читам уште трае дискусијата за стартот на ДДР.. Нема што да се збори, направи старт, заслужи тоа што заслужи и крај.. Не можеш да речеш дека намерно му влегол така(пример како Тоти врз Балотели кога овој играше за Интер), иако изгледаше лошо али може во жарот и во играта од немоќ задоцни со стартот.. Него настрана тоа, мене највеќе ме изнервира реакцијата на Стротман, кога му направија фаул на Видал, овој лежеше, судијата веќе свирна фаул (односно прекин на играта) , а овој намерно со сета сила ја спука топката во Видал и беше очигледно дека намерно го направи тоа.. Е овој потег повеќе го сметам како негативен и неспортски отколку на ДДР..
па не го дадоа тоа во повторена снимка и неможев да видам кој ја шутна топката и дали намерно го направил некој тоа и врз кого, те сега од тебе слушам дека Стротман го погодил Видал, како и да е не му личи(n)

Шутираше и тоа намерно, а потоа и се закачија малку.

Молинаро ќе ви се врати во Сериа А. Повеќе не е првотимец во Штутгарт и му дале слободни денови за да се договори со некој клуб од Сериа А.

Нигерот бараше лев бек за во Јуве :icon_lol:, за Аsamao да моше да игра пона прет

Ливорно се најзагреани по него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom