DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Верона ми се најаки ЛШ бркаат 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верона ми се најакиЛШСкудето бркаат![]()
Само Тони, Бошко Јанковиќ (ради Бранче), Итурбе и Ромуло им ги знам од тимот. Другите играчи од улица ги собрале, и види ги пред Интер се . Па и оној тренерон, најголем дострел во животот му бил што го водел Клуж една година. Ама џабе им е се, изгубија од Киево
Fixed
На Верона пола тим им е позајмен.![]()
Tренерот им е Интериста.![]()
па не го дадоа тоа во повторена снимка и неможев да видам кој ја шутна топката и дали намерно го направил некој тоа и врз кого, те сега од тебе слушам дека Стротман го погодил Видал, како и да е не му личиЧитам уште трае дискусијата за стартот на ДДР.. Нема што да се збори, направи старт, заслужи тоа што заслужи и крај.. Не можеш да речеш дека намерно му влегол така(пример како Тоти врз Балотели кога овој играше за Интер), иако изгледаше лошо али може во жарот и во играта од немоќ задоцни со стартот.. Него настрана тоа, мене највеќе ме изнервира реакцијата на Стротман, кога му направија фаул на Видал, овој лежеше, судијата веќе свирна фаул (односно прекин на играта) , а овој намерно со сета сила ја спука топката во Видал и беше очигледно дека намерно го направи тоа.. Е овој потег повеќе го сметам како негативен и неспортски отколку на ДДР..