Сите ги видовме и двата старта, како што гледаш и тука на форумот веднаш почна дискусија и за стартот на Киелини и за тоа каков играч бил, па некои го помешаа и Матераци .. тоа треба да е доволно за да ТИ сватиш дека иако на Де Роси стартот беше побрутален, и оној на Киелини беше доста лош и неспортски .. патем види во кариерата на Де Роси дека има добиено само 6 црвени картони за Рома, а игра на позиција каде најлесно можеш да заработиш црвен .. остај го Тоти, немој да мешаш поими, Тоти си е друга приказна а Де Роси друга, тиа двајца имаат различни карактери, Тоти може да направи лош старт за црвен ради тоа што губи и е исфурстриран, но Де Роси има таков менталитет, тој тоа го прави и кога води и кога губи и затоа не заслужува од некој како тебе да добие такви погрдни зборови !!
Ти кажав уште првиот пат, слави си победа, радувај се, а Де Роси остај го на мира, гледаш никој друг не искоментира за него, ти се најде најпаметен да солиш памет.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 01:05 ---
Дали во текстот ја има изјавата на Гарсија ? оти не можев да ја најдам, а ме фаќа мрза да го читам целиот и да барам .. а јас никаде не начекав изјава дека Гарсија бил изненаден од Конте .. а немаше ништо од што да бидеш изненаден .. да примеа гол Јуве на почетокот, изјавите на Бонучи и Барзаљи ќе беа: "не требаше да и дозволиме да ја превземат иницијативата на почетокот", а сега бидејќи не примија и победија велат како дозволиле Рома да напаѓа, тоа не ми оди баш во глава, али нема врска, тоа не е ни некоја јака работа да се коментира
Рома слабо се бранеше во својот шеснаесетник и двата гола ги прими во срцето на шеснаесетникот, тука голем удел има и неискуството на Додо, тој во шеснаесетникот се губи како циган у трговски, јбг