Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
само така си лечиш комплекси :) Ако што и да ти помага да заспиеш навечер....

:facepalm:

lloyd-gag-o.gif

Гледам повеќето тимови (Рома, Интер, Милан, Јувентус) се заинтересирани за Наинголан... Сега нешто не ми е јасно. Јувентус кога го бараше на лето, Каљари (Челино) бараше 17 милиони чисти пари за играчот, без играчи на позајмување. Сега зимава гледам дека понудите од клубовиве не одат над 10 милиони, сите понудуваат околу 7/9 милиони за играчот. Колку што знам, договорот на Наинголан не му исекува во брзо време, па ме интересираше на што се должи толкав пад на неговата цена...?

Гледам повеќето тимови (Рома, Интер, Милан, Јувентус) се заинтересирани за Наинголан... Сега нешто не ми е јасно. Јувентус кога го бараше на лето, Каљари (Челино) бараше 17 милиони чисти пари за играчот, без играчи на позајмување. Сега зимава гледам дека понудите од клубовиве не одат над 10 милиони, сите понудуваат околу 7/9 милиони за играчот. Колку што знам, договорот на Наинголан не му исекува во брзо време, па ме интересираше на што се должи толкав пад на неговата цена...?

Италија е во тешка депресија и нормално цените на играчите паѓаат посебно ако нема заинтересирани купци од клубови од други лиги.

Италија е во тешка депресија и нормално цените на играчите паѓаат посебно ако нема заинтересирани купци од клубови од други лиги.

Тоа да, дека Серија А и тимовите се во криза, ама малце ми е глупо што цената за 6 месеци му падна за 9/10 милиони. Да го даваа летото за толку пари, досега сигурно ќе беше играч на Јувентус...:unsure:
--- надополнето: 27 декември 2013 во 14:42 ---
Гледам и ПСЖ се заинтересирале за овој играч, пиши пропало :LOL:

Па се шпекулира дека Рома е спремна да плати 7.5мил за половина од неговиот договор што не е малку

За ПСЖ се спомнува дека биле спремни да понудат 20 милиони евра.

Преседателот на Каљари бил многу нанервиран дека властите не му дозволуваат да изгради нов стадион ...и поради тоа може и цел тим да го продаде и по пониска цена плуси рекол дека ќе ги разберам играчите ако сакат да си одат јас да сум на нивно место не би останал...па затоа изглеа го нуди и за помалку пари

Преседателот на Каљари бил многу нанервиран дека властите не му дозволуваат да изгради нов стадион ...и поради тоа може и цел тим да го продаде и по пониска цена плуси рекол дека ќе ги разберам играчите ако сакат да си одат јас да сум на нивно место не би останал...па затоа изглеа го нуди и за помалку пари

Тој ти е пријателе тешка будала. Сака да гради стадион ама и не сака. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom