Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ти многу смешен бе брат,на комшијата да не си вака истеран
Ја уопште не мислам дека тоа е смешно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти многу смешен бе брат,на комшијата да не си вака истеран
само така си лечиш комплексиЈа уопште не мислам дека тоа е смешно.
само така си лечиш комплексиАко што и да ти помага да заспиеш навечер....
како што кажав ако тоа ти помага да заспиеш у реду е
Гледам повеќето тимови (Рома, Интер, Милан, Јувентус) се заинтересирани за Наинголан... Сега нешто не ми е јасно. Јувентус кога го бараше на лето, Каљари (Челино) бараше 17 милиони чисти пари за играчот, без играчи на позајмување. Сега зимава гледам дека понудите од клубовиве не одат над 10 милиони, сите понудуваат околу 7/9 милиони за играчот. Колку што знам, договорот на Наинголан не му исекува во брзо време, па ме интересираше на што се должи толкав пад на неговата цена...?
Италија е во тешка депресија и нормално цените на играчите паѓаат посебно ако нема заинтересирани купци од клубови од други лиги.
Преседателот на Каљари бил многу нанервиран дека властите не му дозволуваат да изгради нов стадион ...и поради тоа може и цел тим да го продаде и по пониска цена плуси рекол дека ќе ги разберам играчите ако сакат да си одат јас да сум на нивно место не би останал...па затоа изглеа го нуди и за помалку париГледам повеќето тимови (Рома, Интер, Милан, Јувентус) се заинтересирани за Наинголан... Сега нешто не ми е јасно. Јувентус кога го бараше на лето, Каљари (Челино) бараше 17 милиони чисти пари за играчот, без играчи на позајмување. Сега зимава гледам дека понудите од клубовиве не одат над 10 милиони, сите понудуваат околу 7/9 милиони за играчот. Колку што знам, договорот на Наинголан не му исекува во брзо време, па ме интересираше на што се должи толкав пад на неговата цена...?
Преседателот на Каљари бил многу нанервиран дека властите не му дозволуваат да изгради нов стадион ...и поради тоа може и цел тим да го продаде и по пониска цена плуси рекол дека ќе ги разберам играчите ако сакат да си одат јас да сум на нивно место не би останал...па затоа изглеа го нуди и за помалку пари
Па демек он сакал ама не му давале дозвола...и они не знаат што праватТој ти е пријателе тешка будала. Сака да гради стадион ама и не сака.![]()