Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас дочекав да се докаже дека Интер бил слаб, не зошто Јуве местел, туку затоа што се скапаница од тим (што може да се потврди од последните неколку сезони):).
...или пак Јуве мести па затоа овие се утепани?
Juve se utepani i mestat :D

Значи после следното коло во купот со сигурност ќе се знае дека ќе има нов победник во купот за оваа сезона :icon_mrgr:

Ja сакам Месина да се врати у прва лига, е тоа е право сицилијанско дерби Палермо-Месина, батали ти Катанија.

Иначе и јас Киево не ги поднесувам уште од времето Џиџи `мртвиот брк` Дел Нери кога ги водеше и тие умрените играчи Лана, Дана, Корини. :sick:

И јас дочекав да се докаже дека Интер бил слаб, не зошто Јуве местел, туку затоа што се скапаница од тим (што може да се потврди од последните неколку сезони):).
...или пак Јуве мести па затоа овие се утепани?

Брат олабави се, трол беше. Мада, кога ќе размислам не сум далеку од вистината. :D

Vo Seria A : Perugia ,Venezija,Brescia do negde i Empoli i Bari
Nadvor od Seria A : Chievo,Catania ,Cagliari
Klub sto sakam da zgasne Lecce :)

Киево е нај мизерен клуб во калчово веќе 10 години. Само првата сезона со Коради и останатите коа направија голем повиг беа симпатичен тим, после тоа нај антипатичен на свет.

Брат олабави се, трол беше. Мада, кога ќе размислам не сум далеку од вистината. :D

Абе и мене ми е мерак да ги тролам Интер што се утепани, плус и јас не сум далеку од вистината кога подобро ќе размислиш:).

Не стварно, никаков тим сте бе мајка му стара, жал да му падне на човек:pos:

Абе и мене ми е мерак да ги тролам Интер што се утепани, плус и јас не сум далеку од вистината кога подобро ќе размислиш:).

Не стварно, никаков тим сте бе мајка му стара, жал да му падне на човек:pos:

Џабе ти е не ти успеа финтата, сега со сила сакаш да тролаш, затоа што веќе јас истролав за твојот клуб. Тебе што Интер ти е никаков тим тоа е твој став, а тоа што Јувентус беше во втора лига не е ниту мој ниту став на некој фан на Интер, него факт! Врз основа на тој факт јас истролав прееска. No hard feelings bro. :)

Факт е и дека Интер освои скудето со трето место. Богами тешко тоа некому да му успее. А од горе и се радуваа како ЛШ да освоиле :coffee:

Демек не местел само првиот туку и вториот за да може да освои третиот. Ме интересира сега да има Калчополи, колку екипи ќе треба да бидат инволвирани за Интер да освои титула? Осум? Девет?...или повеќе?:)

Демек не местел само првиот туку и вториот за да може да освои третиот. Ме интересира сега да има Калчополи, колку екипи ќе треба да бидат инволвирани за Интер да освои титула? Осум? Девет?...или повеќе?:)

Една, таа што највеќе местела, се знае која. :icon_mrgr:

Не ми беше муабетот да тролам, затоа што речиси никогаш не го правам тоа. Но човек/институција/организација или што и да е нешто што не му припаѓа по природен пат не би го зел, а камоли да го слави и величи. Посебно како што според Интер што тоа скудето нечесно му припадна на Јуве, тие најмалку треба да си ги тријат рацете и да си го стават знакот на дресот.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom