Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома педери, Милан местачи, Јувентус мафијаши, Лацио уште поголеми местачи, Тоти глауч, Конте ќелавиот кој носи перика, Абате и Антоњини педери, Лолито и Таре уште поголеми педери, Тевез кромањонец...

Нигерсинпариз бог:cuc:

Рома педери, Милан местачи, Јувентус мафијаши, Лацио уште поголеми местачи, Тоти глауч, Конте ќелавиот кој носи перика, Абате и Антоњини педери, Лолито и Таре уште поголеми педери, Тевез кромањонец...

серија б најдобра лига :cuc:

Шо не не преместат сите серија б која конкуренција ќе ја има лигата и колку гледаност Јуве,Интер,Милан,Наполи,Рома ( овие можи и Ц да одат познат терен дерби со Фиорентина и Наполи).... Ем добро на форумот ќе му напрајме :P

не значи дека ако нема лигашки фудбал дека темава е за чет, последна опомена пред да се ставаат банови до мај, јуни :)) да не речете не е кажано.

Аман многу сте строги овде спрема нас, ништо лошо не напишавме во овие страници. Не бива секогаш за фудбал да се дискутира :D

Него го знае некој оној сајтот кој ги прави "реалните" табели со одземени бодови демек поклони од судиите ?
Баш ме интересира да видам како изгледа според тие експерти :X3:

Брат Абате и Антонини не се педери, ДРВА се. :D

не значи дека ако нема лигашки фудбал дека темава е за чет, последна опомена пред да се ставаат банови до мај, јуни :)) да не речете не е кажано.

јас си жалам за темата не сфаќај ме погрешно.

јас си жалам за темата не сфаќај ме погрешно.
еднаш два пати да пишеш е жалење, се понатака преминува во спам и досаѓање. Однесувајте се како што треба или нареден пост ќе ви е во серие а 2014/15.

Тохир официјално избран за претседател на Интер. Си отиде и последното парче италјанец од Интернационале :icon_mrgr:. Нека ви е со среќа интераши и да се надеваме дека нема да му се посреќи на овој првата титула да му биде со трето место и да започне победнички циклус на тој начин.

Last 16 seasons: goals, penalties, Ratio (Goals/Pen) and diffs comparison between Juve,Milan,Inter,Roma.
BZHjclyCIAE7BPo.jpg:large

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom