Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Торино - Рома 2-2 или 0-0 точен резултат.Не примам рекламации.:D

Покажа вчера Јуве дека до крај ќе се бори за титулата. Страшно тежок, бавен, летаргичен и лош за очи натпревар го доби и ги освои трите бода. Имаа и Парма солидни 2 шанси мислам и Јуве беше тука некаде со 4-5 онака добри, но не се сеќавам на нитуедна 100%. Во повеќе ситуации можеа да изреагираат поубаво.
Наполи не ги гледав ама тешко победиле, не се убедливи Наполитанкиве во последно време наредно коло гостуваа во Торино и мислам дека Јуве е во предност.

Милан не го коментирам, искрено очекував вака да почнат да паѓаат пред се резултатски, затоа што ептен беа луѓето во заблуда од нивната навидум "одлична" втора полусезона од Февруари до Мај. Се сеќавам дека и овде некои велеа, земете во предвид дека Милан има само еден пораз до сега во 2013 и тоа со пенал од Јуве, бла-бла, дрн-дрн... Овие резултати се само доказ дека тоа беше на сила, со бутање и со голема судиска помош. Така тим не може да опстои.

Да се надеваме дека Рома вечер конечно нема да победи :icon_mrgr:

Ќе победи Рома вечер, минимално 0-1, овие копачиве ќе играат остро, али Рома ќе даде голче...

Дајте добар линк од симулкаст, пошто 2 отворив и 2те сецкаат..

Koj kur im e na Sampdoria be 1-2 gubat od FUCKIN SASUOLO ?!?!
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 16:19 ---
1-3... idete be lechete se...

Рома вечер 2-2 си влага лагано.. Похрабрите како мене и 2-2 3+ ама кој кур Сампдориа ко се нопаци, лајно од екипа губат со Сасуло.

Очекувам денес прв кикс на Рома , Торино е незгоден тим и може проблеми да напраи . Дај боже да грешам зошто татко ми 2 ја има ги чека за големи пари прееска коа му кажав тешка утакмица ќе ме утепаше :)

Богами и требало да те ѕвекни ... инкери му прајш на чоекот :)

Сампдорија многу слабо оваа сезона(n)
Берарди од Сасуоло наш чоек е.:pipi:

Сампдорија :pos:

П.С. Листа на најдобри стрелци
1. Роси - 9
2. Черчи и Паласио - 7
3. Каљехон, Хамшик и Тевез со по 6.
Интересна табелава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back