Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
:icon_lol: Многу е јако што најголем успех на Интер е што не биле во втора лига. По повеќедецениско истражување конечно си најдоа по нешто да се препознатливи јадните и си ја форсираат прикаскава ко да е кузнае што.

:icon_lol: Многу е јако што најголем успех на Интер е што не биле во втора лига. По повеќедецениско истражување конечно си најдоа по нешто да се препознатливи јадните и си ја форсираат прикаскава ко да е кузнае што.

Уште појјако е што во последните 10 години, Интер биле дури 5 пати прваци во Италија, а Милан само 2.
Копа Италија 4 Интер, 0 Милан.
Супер куп 4 Интер, 2 Милан

:icon_mrgr:

Уште појјако е што во последните 10 години, Интер биле дури 5 пати прваци во Италија, а Милан само 2.
Копа Италија 4 Интер, 0 Милан.
Супер куп 4 Интер, 2 Милан

:icon_mrgr:

така, фудбалот постои од Калчополи навака... пред тоа се е нерегурално и местено и дека интер не била у втора лига автоматски се шампиони и за тој период... :icon_lol:

така, фудбалот постои од Калчополи навака... пред тоа се е нерегурално и местено и дека интер не била у втора лига автоматски се шампиони и за тој период... :icon_lol:

Ако за вас не е важна историјата и тоа што Интер никогаш не испаднал во втора лига, тогаш ни за нас не е важна.
Ќе си гледаме од последниве неколку години па наваму :)

Друже, за почитување е тоа што Интер преку 100 години е дел од првата лига, a за почитување се и вашите титули од почетокот на XX век.
Не смееме да го оспоруваме ни едното ни другото :)

Ако за вас не е важна историјата и тоа што Интер никогаш не испаднал во втора лига, тогаш ни за нас не е важна.
Ќе си гледаме од последниве неколку години па наваму :)

Друже, за почитување е тоа што Интер преку 100 години е дел од првата лига, a за почитување се и вашите титули од почетокот на XX век.
Не смееме да го оспоруваме ни едното ни другото :)

Epa istorijata govori deka milan 7 pati ima osvoeno LS a juve i inter zaedno imaat 5, happy now?
Ili sega kje pocnete deka inter i juve go delat prvoto mesto po osvoeni tituli u uefa cup?
Mislam dosta bese vekje so glupi muabeti, fokusirajte se na segashnosta, u minatoto sekoj od ovie tri kluba iimale ogromen uspeh bilo da stanuva zbor za evropa iili serie a.
Mada taka kje bide, nie tuka se karame za koj e pouspesen a napoli i roma si gazat :D . Iskreno bi sakal da gi gledam Napoli i roma u ls. A i nema da bide loso za ligata ako nekoi od ovie dve ekipi osvoi titula.
Pozdrav i ve molam ne ja trujte temata so gluposti. peace!

Epa istorijata govori deka milan 7 pati ima osvoeno LS a juve i inter zaedno imaat 5, happy now?
Ili sega kje pocnete deka inter i juve go delat prvoto mesto po osvoeni tituli u uefa cup?
Mislam dosta bese vekje so glupi muabeti, fokusirajte se na segashnosta, u minatoto sekoj od ovie tri kluba iimale ogromen uspeh bilo da stanuva zbor za evropa iili serie a.
Mada taka kje bide, nie tuka se karame za koj e pouspesen a napoli i roma si gazat :D . Iskreno bi sakal da gi gledam Napoli i roma u ls. A i nema da bide loso za ligata ako nekoi od ovie dve ekipi osvoi titula.
Pozdrav i ve molam ne ja trujte temata so gluposti. peace!

Па ете, се фокусирав...
Сегашноста оди во полза на Интер.
Одговорот ми беше лична "провокација" до курајбер, кој на некој начин го оспоруваше успехот на Интер. :)

Јас лично секој успех го почитувам без разлика дали се работи за Интер, Милан или некој си трет тим.
Тоа што поголемиот број на титули им се од пред нашето време, не значи дека треба да ги негираме.

Што ја одложија Болоња - Верона?

Иначе Пандев опет стрелец за Наполи.
Ибрими стартер за Каљари.

Па ете, се фокусирав...
Сегашноста оди во полза на Интер.
Одговорот ми беше лична "провокација" до курајбер, кој на некој начин го оспоруваше успехот на Интер. :)

Јас лично секој успех го почитувам без разлика дали се работи за Интер, Милан или некој си трет тим.
Тоа што поголемиот број на титули им се од пред нашето време, не значи дека треба да ги негираме.

Во полза на Јуве ;) Сегашен шампион е Јуве ако не ти текнува. ..

Почна сезоната на Ајвар, почнаа и головите на Пандев.
Случајност ? Не би рекол.

Многу чудно ама никој не се замара на темава за грешките на другите натпревари во серија А. Ко Јуве, Милан, Интер, Рома, Наполи да се цела лига...дајте да почнеме да анализираме и други натпревари помеѓу подолните екипи и да видиме какви грешки прават таму судиите :D

Сасуоло денес беше страшно оштетен.А да не збориме во прошлите дуели нашите ривали од дното на табелата да немаа судиски грешки во нивна корист ние сеа ќе бевме у средината на табелата.Па ќе ни се кренеше мотивацијата и највероватно и до скудето ќе догуравме.Форза Сасуоло! Затоа кој и да освои годинава местено е пи*да им материна!

Сасуоло денес беше страшно оштетен.А да не збориме во прошлите дуели нашите ривали од дното на табелата да немаа судиски грешки во нивна корист ние сеа ќе бевме у средината на табелата.Па ќе ни се кренеше мотивацијата и највероватно и до скудето ќе догуравме.Форза Сасуоло!

Со играч помалку ве победивме. Парма не е Наполи ;)

:facepalm: Многу е јако што најголем успех на Интер е што не биле во втора лига и што успеале да напраат хет-трик, да ги обединат трите најјаки трофеи за една сезона таканаречена Триплета. Нешто што тимот за домашно првенство Јувентус и Милан кој во последниве 10 години има 1 титула у Италија и 1 ЛШ, можат само да сањаат. :tapp:
ок позз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom