C
Castiel
Гостин
Рома 7 од 7 со гол разлика 20-1 најдобрата екипа во домашните лиги во европа моментално...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пошо си ретардиран ќе ти го болдирам напишаното, па ваљда ќе разбереш.
Ако не разбираш и после ова тогаш кажи ќе ургираме да те префрлат во друго вечерно училиште.
Леле Жервињо како игра, абе овој во Арсенал ќе фатеше да дрибла и со топката сам во аут ќе си излезеше![]()
нема празно место меѓу де и жа и колку што ме крепи меморијата вакво нешто немам пишано, дури скрос заборавив се до денес дека челово во Рома завршиСега се вратив од шетање, и гледам резултати и што да видам, интер потопени уште во првото полувреме и се зачудив што толку многу изгубиле.. Ги погледна головите добри беа, али мислам дека немаше пенал за Рома негде до линијата беше фаулиран Жервињо а овој сепак падна длабоко во шеснаесетникот ... Стварно едно големо браво за Рома, до сега овие 7 кола Рома и Наполи се издвојуваат со квалитетот и играта ( не го ставам тука Јуве дека сеуште млитаво играат и се извадија на неколку утакмици со пресврт да не кажам со местењеали чисти 4 поклон бодови за сега има Јуве)
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 01:38 ---
Или ова ми е Де Жа Ву или истиов коментар го имаш претходно пишано![]()
Тоа ти е, Јуве пак местиама ми се СЕРЕ од антиинтерашкиве судии во Италија..
Тоа ти е, Јуве пак мести![]()