Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај пошо си ретардиран ќе ти го болдирам напишаното, па ваљда ќе разбереш.

Ако не разбираш и после ова тогаш кажи ќе ургираме да те префрлат во друго вечерно училиште.

требаше 0-4 да изгубите што сега се извадивте педерски, и после пак таљавенто ви бил крив :facepalm:

Реков и на почеток, пошо во Милан немам надежи за скудетето, најмногу кејф ќе ми направи ако го земе Рома, уште летово ме бендисаја со тимот што го склопија, сеа само докажаја дека се тргнати кон прав пат, само нека продолжат.

Сега се вратив од шетање, и гледам резултати и што да видам, интер потопени уште во првото полувреме и се зачудив што толку многу изгубиле.. Ги погледна головите добри беа, али мислам дека немаше пенал за Рома негде до линијата беше фаулиран Жервињо а овој сепак падна длабоко во шеснаесетникот ... Стварно едно големо браво за Рома, до сега овие 7 кола Рома и Наполи се издвојуваат со квалитетот и играта ( не го ставам тука Јуве дека сеуште млитаво играат и се извадија на неколку утакмици со пресврт да не кажам со местење :P али чисти 4 поклон бодови за сега има Јуве)
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 01:38 ---
Леле Жервињо како игра, абе овој во Арсенал ќе фатеше да дрибла и со топката сам во аут ќе си излезеше :pos:

Или ова ми е Де Жа Ву или истиов коментар го имаш претходно пишано :eek:

Сега се вратив од шетање, и гледам резултати и што да видам, интер потопени уште во првото полувреме и се зачудив што толку многу изгубиле.. Ги погледна головите добри беа, али мислам дека немаше пенал за Рома негде до линијата беше фаулиран Жервињо а овој сепак падна длабоко во шеснаесетникот ... Стварно едно големо браво за Рома, до сега овие 7 кола Рома и Наполи се издвојуваат со квалитетот и играта ( не го ставам тука Јуве дека сеуште млитаво играат и се извадија на неколку утакмици со пресврт да не кажам со местење :P али чисти 4 поклон бодови за сега има Јуве)
--- надополнето: 6 октомври 2013 во 01:38 ---

Или ова ми е Де Жа Ву или истиов коментар го имаш претходно пишано :eek:
нема празно место меѓу де и жа и колку што ме крепи меморијата вакво нешто немам пишано, дури скрос заборавив се до денес дека челово во Рома заврши :)

Со среќа нека ви е победата дечки, заслужено. Само да ги дадеше друг головите наместо Тоти, искрено најодвратен фудбалер.
Форца Интер!

Сосема заслужена победа на Рома.

Интер тотајно безидеен и со многу малку шанси (не дека Рома имаше некоја WOW шанса или иницијатива, ама бар знаеја од време на време да направат некоја акција добра за очи, за разлика од моиве бедотии :))

Првиот гол падна по грешката на Ранокија и џабе ќе зборам дека било кој играч уште 200 пати да шутне, покрај 6 играчи на Интер гарант ќе се мавне у некој.. Јебига, влезе и тоа е тоа. 0-1

После имаше пречка за Интер што доколку влезеше сигурен сум дека ќе беше друг резлтатот ама нема везе ни тоа ...

Фаул за Рики окарактеризиран како слободен удар (на линија) за ист прекршок 2 - 3 минути покасно да биде свирнат како пенал кој што смени буквално СЕ.

Тоа е тоа .... пак ќе кажам РОМА ЗАСЛУЖЕНО ПОБЕДИ ама ми се СЕРЕ од антиинтерашкиве судии во Италија.

Forza Inter и честито Рома.

Тоа ти е, Јуве пак мести :)

Дечко, џабе ќе се објаснуеме - Једино може да ме разберат навивачиве на Рома и Арсенал....а дека мести Јуве не знам, 4 бода од небо не ви паднале, или се компензира ради повредата на грдиот индијанец?

пс: Тоти е сељачина тешка и никад нема да биде на исто ниво со другиве легенди од Италија. Сељак прва класа, провокатор и без трошка респект према противникот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom