Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај дека не можеш да извадиш нешто постаро? :)

Натпреваров го земав чисто како пример,има сигурно и понови,на овој прв ми текна :)
И јас тоа им викам, судиите се катастрофа во глобала, само ете се десило по грешка да досудат нешто во корист на Јувентус. Стотина пати во сезона. 20 години уназад.

затоа Интер не можел да земе титула цели 20 години,не дека имал лузерска екипа на чело со Владислав Грешко :) ...типичен интерашки муабет,али ај теши си се,ако така ти е полесно.
Бранко,овај Моџи е крив
Сум се радувал бе, ама друго е у дерби а друго е против екипи како Торино, Киево и остали кои не можете да ги тепате како што треба па чекате поклони од судии..

Моџи знае.

А судиски грешки во дерби натпревари не се бројат а? јака логика нема што
П.С. И против Торино е дерби и тоа градско ;)

Натпреваров го земав чисто како пример,има сигурно и понови,на овој прв ми текна :)

затоа Интер не можел да земе титула цели 20 години,не дека имал лузерска екипа на чело со Владислав Грешко :) ...типичен интерашки муабет,али ај теши си се,ако така ти е полесно.
Бранко,овај Моџи е крив

А судиски грешки во дерби натпревари не се бројат а? јака логика нема што
П.С. И против Торино е дерби и тоа градско ;)

Не за судиски грешки, за радувањето зборев.. А ја го чекам тој момент коа ќе ве тепаме 1-0 со гол во 95мин а продолжение да има 2, од апла офсајд ситуација или непостоечки пенал!

Mondonico го чекаме да не просветли? дали голот на Наинголан беше офсајд? :icon_mrgr:

Сериозно јас помислив дека играчот на Каљари во шеснаесетникот ја допре топката и дека можно е озбилно да беше офсајд. Ама потоа видов дека како прво и прво нитуеден играч на Каљари не ја допре топката додека таа се движеше од ногата на Наинголан до мрежата на Ханданович, а како второ дури и да ја допреше играчот на Каљари во шеснаесетникот неговата позиција беше регуларна, ако не се лажам во игра го држеше Хуан Хесус.

Иначе сте го затупиле со овие муабетиве за втора лига и сличните глупости. Теориите ви вриштат.

Oldschool Fiat 500 :pos:

1383223_215592438602130_13054815_n.jpg

Бранко,овај Моџи е крив

Да, затоа. Морам да се тешам, тоа једино ми останува.

Другарче, овој муабет ми е милион пати праен, немам намера пак да го терам. Факт е дека Јувентус беше фатен како мести и си доби казна, па сега сосема е логично секој да скока на судиски грешки во корист на Јувентус, затоа што клубот си ја има таа етикета во фудбалскиот свет. Да не праиме муабет за допинг аферата итн.

Јас лично мислам дека секој клуб што доминира во лигата, треба да покаже нешто и надвор во Европа. Еве, со душа чекам Јуве да им одржи лекција по фудбал на Барса/Баерн/Реал.

JUVE_Ultras Уште не си ја ставил песната на Стефче?
--- надополнето: 29 септември 2013 во 20:57 ---
Јас лично мислам дека секој клуб што доминира во лигата, треба да покаже нешто и надвор во Европа. Еве, со душа чекам Јуве да им одржи лекција по фудбал на Барса/Баерн/Реал.
И тоа замисли ова е истиот Јувентус што "местеше" за да победи против Вратислав, Кили Гонзалез, Емре и слична багра.

Едно е да имаш тим за освојување на беднава Серија А,а друго е тим за ЛШ.Али се во свое време,лани овој тим на Јуве му одржа лекција на тогашниот европски шампион Челзи,стигна до четврт финале и беше елиминиран од актуелниот европски првак Баерн.Сосема солидно издание за тим што беше шампион на Италија.Годинава ќе видиме до каде ќе стигнат.

Не планирав,али морам да му ја исполнам музичката желба нa Bianconero vero ....
Могу само да нас мрзе они што нас не воле :D

JUVE_Ultras Уште не си ја ставил песната на Стефче?
--- надополнето: 29 септември 2013 во 20:57 ---

И тоа замисли ова е истиот Јувентус што "местеше" за да победи против Вратислав, Кили Гонзалез, Емре и слична багра.

Да бе, затоа во европа сте тотални анонимуси.. Сте имале некои вакви победи , и уште дркате на тоа, или на голот на Дел Пиеро со пета против Дортмунд пред 20 години кога сте освоиле ЛШ и тоа е тоа од вас...
--- надополнето: 29 септември 2013 во 21:10 ---
Ај и тука, сопкаст за Рома?

Channel - 146691

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom