Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Ете така никогаш не ми биле интересни судиите, тебе те сваќам навиваш за Јуве нормално е да знаеш све за нив:P (ЗАЕБАНЦИЈА Е, ЗА ТЕБЕ ЗНАМ ДЕКА ЌЕ СфАТИШ АМА ИМА НЕКОИ ШТО ОДМА ЌЕ МИ РИПНАТ) :D
:oops: Поправено:D
--- надополнето: 26 септември 2013 во 22:26 ---
:oops:Поправено:D

Фудбалот ги казнува кукавиците. Го казни Интер поради тоа што играше незаинтересирано во првото полувреме, а сега ја казни Фиорентина (посебно Монтела) поради тоа што го извади единствениот напаѓач.

Со задоволство гледам Сериа А сезонава доста добри тимови,доста доби на квалитет Италјанскава лига оваа година и ке биде интересно до крај заедно со Англиската ПЛ дефинитивно најдобри за гледање оваа сезона (Штета шо немаат повеке учесници во ЛШ :()

Џони е легенда, сличен гол и Маикон на Јуве му збрца :D

Mondonico sky преку stream го гледаш или ... ?

е што му фалеше на пеналот, јес да малце пред да шутне подзастана и му ја прочита страната ханданович ама сепак прецизен беше доста

Околу целосната ситуација мислев,мање битно,го цицна и Виола :свиркам:

537920_564116046976215_259747047_n.jpg

Само вака, само вакааааа!!!! Пеналот искрено не видов дали беше исправно досуден затоа што само еднаш дадоа успорена снимка, али небитно е тоа, битно Интер победи. Инаку ова беше побледо издание за разлика од оние против Јуве, Сасуоло и Катанија, али како викаат, понекогаш е послатко да победиш со бледа игра отколку да загубиш бодови со убава игра.
Интер денес покажа карактер, ДА КРОФНО ЕДНА ДЕБЕЛА, КАРАКТЕР, ова е карактер, а не оној твојот после пораз од 4-0.

Во иднина Мацари мора да игра со еден класичен шпиц, дали со Принцот, дали со Икарди сеедно, битно мора да игра еден од нив, затоа што нафрлените топки од Алварез, Џони и компанија нема кој да ги материјализира. Највеќе од се ми се допаѓа како Интер отвара контра, не паметам кога вака трчале контра, у прво полувреме имаше една ситуација каде беа 6 на 2 на половината на Виола, само Таидер ја усра, а можеше лесно да падне гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom