Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе и у 80мин да ти рече тој вработениот, дечки ајде фајронт затвараме.
Ко на мене и друштвото што ни рече кога играа суперкуп Јуве-Интер 0-1 во продолжетоци. Заврши 0-0 и за продолженијата ги изгаси телевизорите и затвори:facepalm:. Му пцуев се женско во фамилија до десетто колено.

Денеска над Олимпико во време кога се одржуваше претставувањето на Рома:
:pos::pos:
1003927_10201939774601846_548413867_n.jpg

" 05/26/13, the real truth is that v'avemo hurt . "

1174922_642673135757159_2090311464_n.jpg

http://www.lalaziosiamonoi.it/news/...ita-reale-a-che-v-avemo-fatto-male-foto-36768

Луѓе ај одете на страната на телма во контакт пишете им порака да ги стиснеме малку . Да пробаме бар нешто , не е исто да гледаш фудбал на пц и на тв . Или бар нека кажат дали ке има или не ... цела недела чекам упм
дај линк нешто кај да стиснеме

И Ламела изглеа ќе иде у Тотенхем. Пупоне, ништо од твојот пулен сезонава, џабе се караше со Јувенташите. :D

Задутре почнува првенството, а некои тука уште се надеваат дека ќе пренесува Телма...:LOL:
--- надополнето: 22 август 2013 во 16:12 ---
И Ламела изглеа ќе иде у Тотенхем. Пупоне, ништо од твојот пулен сезонава, џабе се караше со Јувенташите. :D

Не памтам кога сме се карале со Пупоне за Ламела :unsure:

Задутре почнува првенството, а некои тука уште се надеваат дека ќе пренесува Телма...:LOL:
--- надополнето: 22 август 2013 во 16:12 ---

Не памтам кога сме се карале со Пупоне за Ламела :unsure:

Не сте се карале али памтам се објаснувавте околу Ламела и мислам Видал, за тоа кој е боље, кој е поуспешен и слично. Или упс, можно е грешка да сум, можеби со Миланезите да дебатираше Пупоне, околу Ел Шарави и Ламела.

И официјално. Оваа сезона Телевизија Телма нема да ги пренесува натпреварите од Серија А.

9224fd1940cc8d72bfa316b4de1baa6d.png

... до кај стигнавме. Фудбал да не може човек да гледа на ТВ.

Може бе, на сателитска :LOL:

Еве им прилика на Телма да соберат пари, идната година да ги одкупат правата...:coffee:

Кои пусти пари ќе ги соберат кога никој нема да им ја гледа програмата.
Јас дури и ќе ја избришам.

На мене Телма ми беше како прва програма ставена. :D

Така само телевизија гледав кога имаше фудбал, сега ни тоа ќе го нема :LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom