Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Ламела изглеа ќе иде у Тотенхем. Пупоне, ништо од твојот пулен сезонава, џабе се караше со Јувенташите.![]()
Кое време сме да немаме ниедна спортска програма па Албанците ја имаат Супер спорт и преноси од сите лиги а ние се замараме со турски серии и репризи на американски серии кои се емитувале пред 5 години.
SuperSport Albania are trademark of Digit-Alb's Sport TV Channels. As of March 2013, there are a total of 15 TV Channels The channels broadcast a range of different sports such as the Spanish Primera División, Italian Serie A, Coppa Italia, Copa del Rey, French Ligue 1, German Bundesliga, Dutch Eredivisie, the Champions League, FIFA World Cup, Boxing, NBA, Moto GP, Wimbledon, ATP 250, ATP 1000, IAAF etc.
А на Tring Digital даваат натпревари oд Премиер лига.
Не требаше да го ставаш овој податок, вака само дупло ќе се нервираме. Кои идиоти ги водат нашиве телевизии, аир никогаш да не видат, им се мочам во нивнине турски и индиски серии.
Порано ако добро памтам на А1 се даваше премиер лига, на Сител Премиера, Телма Серија А, дури и Алфа знам тогаш одкупи Холандско првенство една сезона. Сега гледаме само на МТВ фудбал ЛШ, веќе и тие да не се па да го исфрлам телевизоров од прозор. Имаше порано Канал 4 спортска телевизија и таа ја затворија. Им се мочам и на Ѕинго, и на Велија и на Стојменов...
Уште понервозно е кога на програмата на Спорт клуб ќе прочиташ дека за викенд ќе даваат по 2-3 натпревари од Арегентинска, Португалска, Швајцарска, Австриска, Шкотска, Данска, Украинска, Белгиска, Холандиска и Руска лига и втора лига Англија и Шпанија, а не можат да ги откупат правата за сериа а, ЛШ и ЛЕ.Не требаше да го ставаш овој податок, вака само дупло ќе се нервираме. Кои идиоти ги водат нашиве телевизии, аир никогаш да не видат, им се мочам во нивнине турски и индиски серии.
Порано ако добро памтам на А1 се даваше премиер лига, на Сител Премиера, Телма Серија А, дури и Алфа знам тогаш одкупи Холандско првенство една сезона. Сега гледаме само на МТВ фудбал ЛШ, веќе и тие да не се па да го исфрлам телевизоров од прозор. Имаше порано Канал 4 спортска телевизија и таа ја затворија. Им се мочам и на Ѕинго, и на Велија и на Стојменов...