Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
со тие пари ќе се одкупи некоја турска со 200-300 епизоди и ќе рине 2-3 години што ќе им е фудбал :)

Имаше еден корисник на youtube кој поставуваше хајлатс од натпреварите од Сериа А, на Телма телевизија до пред некоја година. Се сеќавам пред некое време гледав некои класики со коментар од Бранко Илиевски и Стево Костовски :D

Edit: Го најдов, изгледа некој навивач на Рома е :icon_lol:

And iiii-eee-iii will always love you ,uuuuuuuuuuuuuuu iiii eeeeeee :place:

1000492_10201037954847616_968643959_n.jpg

Кое време сме да немаме ниедна спортска програма па Албанците ја имаат Супер спорт и преноси од сите лиги а ние се замараме со турски серии и репризи на американски серии кои се емитувале пред 5 години.

SuperSport Albania are trademark of Digit-Alb's Sport TV Channels. As of March 2013, there are a total of 15 TV Channels The channels broadcast a range of different sports such as the Spanish Primera División, Italian Serie A, Coppa Italia, Copa del Rey, French Ligue 1, German Bundesliga, Dutch Eredivisie, the Champions League, FIFA World Cup, Boxing, NBA, Moto GP, Wimbledon, ATP 250, ATP 1000, IAAF etc.
А на Tring Digital даваат натпревари oд Премиер лига.

И Ламела изглеа ќе иде у Тотенхем. Пупоне, ништо од твојот пулен сезонава, џабе се караше со Јувенташите. :D

ништо ништо .. а ако не купиме замена, ништо ни од Рома оваа сезона :(

Кое време сме да немаме ниедна спортска програма па Албанците ја имаат Супер спорт и преноси од сите лиги а ние се замараме со турски серии и репризи на американски серии кои се емитувале пред 5 години.

SuperSport Albania are trademark of Digit-Alb's Sport TV Channels. As of March 2013, there are a total of 15 TV Channels The channels broadcast a range of different sports such as the Spanish Primera División, Italian Serie A, Coppa Italia, Copa del Rey, French Ligue 1, German Bundesliga, Dutch Eredivisie, the Champions League, FIFA World Cup, Boxing, NBA, Moto GP, Wimbledon, ATP 250, ATP 1000, IAAF etc.
А на Tring Digital даваат натпревари oд Премиер лига.

Не требаше да го ставаш овој податок, вака само дупло ќе се нервираме. Кои идиоти ги водат нашиве телевизии, аир никогаш да не видат, им се мочам во нивнине турски и индиски серии.

Порано ако добро памтам на А1 се даваше премиер лига, на Сител Премиера, Телма Серија А, дури и Алфа знам тогаш одкупи Холандско првенство една сезона. Сега гледаме само на МТВ фудбал ЛШ, веќе и тие да не се па да го исфрлам телевизоров од прозор. Имаше порано Канал 4 спортска телевизија и таа ја затворија. Им се мочам и на Ѕинго, и на Велија и на Стојменов...

Не требаше да го ставаш овој податок, вака само дупло ќе се нервираме. Кои идиоти ги водат нашиве телевизии, аир никогаш да не видат, им се мочам во нивнине турски и индиски серии.

Порано ако добро памтам на А1 се даваше премиер лига, на Сител Премиера, Телма Серија А, дури и Алфа знам тогаш одкупи Холандско првенство една сезона. Сега гледаме само на МТВ фудбал ЛШ, веќе и тие да не се па да го исфрлам телевизоров од прозор. Имаше порано Канал 4 спортска телевизија и таа ја затворија. Им се мочам и на Ѕинго, и на Велија и на Стојменов...

Канал 5 даваше Бундес...

Нашиве немаат поим колку е исплатливо да се отвори спортска телевизија. На балканов можда и во Европа само Македонија и Црна Гора немаат свои спортски канали.
Спортски канал е сакп проект ама со правилна работа би можел да биде доста исплатлив за газдата. Со договор со некој од операторите ќе биде топ, ама треба да ги финансираме турската и индиската филмска индустрија. :tapp:

Уште понервозно е кога на програмата на Спорт клуб ќе прочиташ дека за викенд ќе даваат по 2-3 натпревари од Арегентинска, Португалска, Швајцарска, Австриска, Шкотска, Данска, Украинска, Белгиска, Холандиска и Руска лига и втора лига Англија и Шпанија, а не можат да ги откупат правата за сериа а, ЛШ и ЛЕ.
Со нив би биле далеку по гледани од Арена Спорт
Од петок ги пуштаат и Спорт клуб 3, 4, и 5 каде ќе се емитуваат лигите кои ги напишав погоре.
--- надополнето: 22 август 2013 во 22:16 ---
Ај може со ова ќе биде :D
http://mkpredavatel.com/?p=15231

Една работа никогаш не ми била јасна. Како е можно тим како Удинезе кој секогаш игра добро во шампионатот во Европа да е секогаш катастрофа и тоа голема !!:mad:

Губат од Слован Либерец 1-3 :facepalm:

И тоа 2 место ќе го изгубиме во ЛШ поради вакви екипи кои не се замараат со ништо. Ќе ни го земат Белгијците и Португалците. :D

Некогаш. :(
МТВ = Англиско
А1 = Германско
Телма = ИталиЉанско
Канал 5/Сител(не знам точно) = Шпанско
Канал 4 = Француско.

Денешно време :vozbud:
Канал 5 = Турско/Индиско комбинирано
Сител = Турско/Индиско комбинирано
Телма = Руско

Ова ако биде :cuc: :cuc::cuc:

Никакви sopcast среамови неможат да се мерат со уреден скоцкан тв пренос, поготово од страна на спортски канал.

А и словенциве како така повеќе ќе се поднесуваат, од русиве или арапиве :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom