Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
536219_437808632994364_329807313_n.jpg

Добар фотошоп или овој стварно скренал?:pos:

Stefan-kobe сите чекаме на тебе, мењај аватар и отварај тема.

P.S.
Да не го терам Деко reloaded! да отвора па да ги тепаме со хендикеп. :cool:

Ајде сеа ќе пробуричкам низ нетов и ќе отворам тема.
П.с. Само ако не тепаме, ќе го бојкотирам цел подфорум!!!

Ајде сеа ќе пробуричкам низ нетов и ќе отворам тема.
П.с. Само ако не тепаме, ќе го бојкотирам цел подфорум!!!
Не се секирај, ако не тепаме ние ќе те бојкотираме тебе :X3:

Џабе, ова со аватариве не ти иде, гледам нешто и со кошарката пробуваше, ама слабо.. :P

На нашите ни Господ не им помага а не пак јас. :D Во тенисот највеќе ми иде, ама и во фудбалот не сум лош. После Триплетето го ставив Снајдер, а од тогаш човекот бел ден не виде матер си еба со повреди. Го стаив Коби, скина Ахилова тетива, го стаив Надал 8 месеци паузираше, ја стаив Серена изгуби на Вимблдон од Лисицки, го стаив Ноле изгуби 3-0 на Вимблдон од Мареј. :icon_lol: Про мувлач сум. :D

На нашите ни Господ не им помага а не пак јас. :D Во тенисот највеќе ми иде, ама и во фудбалот не сум лош. После Триплетето го ставив Снајдер, а од тогаш човекот бел ден не виде матер си еба со повреди. Го стаив Коби, скина Ахилова тетива, го стаив Надал 8 месеци паузираше, ја стаив Серена изгуби на Вимблдон од Лисицки, го стаив Ноле изгуби 3-0 на Вимблдон од Мареј. :icon_lol: Про мувлач сум. :D

Џиџиииии :place:

Нејќам да се повреди Џиџи, сакам два ефтини гола да прими, повеќе не ми треба. :D

Нејќам да се повреди Џиџи, сакам два ефтини гола да прими, повеќе не ми треба. :D

Сериозно тргај аватарот
--- надополнето: 10 септември 2013 во 21:06 ---
Козак даде гол бе :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom