Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
кривоим е роки пошто нејкеше да продужи догг со нив пошто се 9то месташи иначе роки можеше да земе златна топка

кривоим е роки пошто нејкеше да продужи догг со нив пошто се 9то месташи иначе роки можеше да земе златна топка

Добро човеков е саркастичен или многу глуп? Го читам на темава година дена и уште не ми е јасно.

Добро човеков е саркастичен или многу глуп? Го читам на темава година дена и уште не ми е јасно.

Ајде пошто никој не го сфаќа нигеров јас ќе пробам да го објаснам.

Нигеров е comedy relief во форумов. Мислењава не ги пишува сериозно. Нигеров си има свој лик на форумов, и буквално си глуми лик за забава. Пошто реално форумов и треба да се користи за забава. Нели во многу ситком серии има еден лик кој што е малце приглуп што уствари мисли дека е паметен ? Пример Џои од Пријатели (можеби не перфектен пример), е исто така и Нигеров си пишува постови во некој си таков стил.
Кога ќе го сфатиш можеби ќе ти биде интересен, ама што знам мене уште ми е чудно што многу луѓе 100% мислат дека е сериозен.

Да, али едно време беше интересен, сега веќе преминува во групата на морони. Со сила пробува да биде интересен и испаѓа многу многу глуп.

Да, али едно време беше интересен, сега веќе преминува во групата на морони. Со сила пробува да биде интересен и испаѓа многу многу глуп.

Пробува да биде интересен преку тоа што ќе биде глуп.
Тешка работа за сфаќање :icon_mrgr:

Нигерот е единствен член со сертификат за транскрипција и правопис.

Никој од нас не може да сфати зошто често греши во пишувањето на зборовите, а всушност работата е дека тој правилно пишува, а ние не знаеме. Штета што нема уште еден таков како него да ни ја пренесува смислата, ама и вака се снаоѓаме :icon_lol:

Уште го читатате нигерот? Јас го имав игнорирано.

П.С. Сабрина Ферили ветила дека ако Рома освои серија а ќе се соблече гола.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom