Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
сегде слават на плоштади, вие славите на кајгана.

Честито 30ка.

Muntari-Goal.jpg

Падоин има исто Скудети колку цела Рома. Епа тоа е тоа. :icon_lol:

Честито нека ни е дечки, фала ви и на сите други за честитките.

BmzVhs-IcAAo4cg.jpg

И да се надеваме дека и годинава пак оваја ќе ја видиме. :love:

30 имаат, само они си ги рачунаат и тие што им беа одземени ради местењето. Треба и помалце од 30 да имаат али само за две ги казнија.

Не бе Јуве ниедна не требаше да има до сега.

Коа ќе биде доделувањето на пехарот?Сакам да ги гледам тие згодните тетки што ги даваат медаљите.

"Да бидете на милион поени од Јуве и да славите што испаднал од Лига Еврапа, е исто како да сте импотентен и да се радувате што некој друг ја усреќува жена ви!“ - Стефан Лихтштајнер

10277557_442252179243408_1352468864389372441_n.jpg

Колеги кајганџии, навивачи на Јувентус, нека ви е честито заслужено освоеното скудето. Ние не сме разочарани, туку напротив имавме прекрасна сезона и си ја остваривме примарната зацртана цел, а тоа е пласман во ЛШ. Се надевам дека и наредната сезона ќе имаме интересна трка до шампионскиот пехар, во која ќе ни се приклучат и колегиве од Милано, Наполи, Фиренца па и нашите комшии. :)[DOUBLEPOST=1399225801][/DOUBLEPOST]П.С. Јувентус не е Катанија па да ни дај 4 гола :)

Нашиот капитен прима честитки од капитенот на Рома.

1491710_648933578514353_9190135448643961075_n.jpg

Francesco Totti : "Kada neka ekipa osvoji Scudetto onda je red čestitati joj. Juventus je ove sezone osvojio 100 bodova, a mi smo činili sve kako bi šampionat napravili što neizvesnijim. U sledećem kolu ćemo dočekati Juventus na stadionu Olimpico. Utakmice između Rome i Juventusa su nešto posebno i uradićemo sve kako bi još jednom pokazali jačinu ove grupe"

Реален е за разлика од Конте кој неможеше еден пораз од Бенфика да признае, плачко :P

Francesco Totti : "Kada neka ekipa osvoji Scudetto onda je red čestitati joj. Juventus je ove sezone osvojio 100 bodova, a mi smo činili sve kako bi šampionat napravili što neizvesnijim. U sledećem kolu ćemo dočekati Juventus na stadionu Olimpico. Utakmice između Rome i Juventusa su nešto posebno i uradićemo sve kako bi još jednom pokazali jačinu ove grupe"

Реален е за разлика од Конте кој неможеше еден пораз од Бенфика да признае, плачко :P

:D
conte.jpg

Глуп не знае да брои треба да му го позајмам дигитронот. Нека оди сега да ги избрише тие двете украдени. :icon_lol:

10342839_672262246144837_33060258797807692_n.jpg

Ширеа (Scirea) ве поздрави сите интераши, миланисти, романисти и остали души овде на форумот. На миланските сестри им рече да не го гледаат многу-многу Јуве бидејќи им претстои борбата за ЛЕ ( :sneaky: ), додека на романистите им порача дека имале добра сезона и им посака уште подобра наредната сезона, да не биде на двоцифрен број бодови од Јуве, туку да ја намалите разликата тука некаде на 6-7 бодови.

Сите заедно ве поздравува со видеото:

:X3:

за некоја минута Derby Della mid-tablinna
:cuc:

Честитттоооо 30-че последна да ви е :icon_lol:
Еден скромен подарок од мене :)

Прегледај го приврзокот 91540
Само што ми стигна поклонов и го отпакував,па си реков да пресметам,ама врти сучи секако пробав резултатот е ист 32:P:D Сигурно го имаш купено од продавница на Јуве,зошто гледам има и амблем наш :icon_lol:

Само што ми стигна поклонов и го отпакував,па си реков да пресметам,ама врти сучи секако пробав резултатот е ист 32:P:D Сигурного имаш го имаш купено од продавница на Јуве,зошто гледам има и амблем наш :icon_lol:
Да во право си таков си е дигитронот секогаш резултатот го зголемува за 2. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom