Толстој
екс Бомбастичен
сегде слават на плоштади, вие славите на кајгана.
Честито 30ка.
Честито 30ка.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30 имаат, само они си ги рачунаат и тие што им беа одземени ради местењето. Треба и помалце од 30 да имаат али само за две ги казнија.
Нашиот капитен прима честитки од капитенот на Рома.
![]()
Francesco Totti : "Kada neka ekipa osvoji Scudetto onda je red čestitati joj. Juventus je ove sezone osvojio 100 bodova, a mi smo činili sve kako bi šampionat napravili što neizvesnijim. U sledećem kolu ćemo dočekati Juventus na stadionu Olimpico. Utakmice između Rome i Juventusa su nešto posebno i uradićemo sve kako bi još jednom pokazali jačinu ove grupe"
Реален е за разлика од Конте кој неможеше еден пораз од Бенфика да признае, плачко![]()
Штета,не го освоиме скудетото на 5 мај
![]()
Само што ми стигна поклонов и го отпакував,па си реков да пресметам,ама врти сучи секако пробав резултатот е ист 32
Да во право си таков си е дигитронот секогаш резултатот го зголемува за 2.Само што ми стигна поклонов и го отпакував,па си реков да пресметам,ама врти сучи секако пробав резултатот е ист 32Сигурного имаш го имаш купено од продавница на Јуве,зошто гледам има и амблем наш
![]()